Барса с класика над Осасуна (видео)

16:01
Барса с класика над Осасуна (видео)

Барселона безпроблемно се наложи с 3:0 над последния в класирането Осасуна като гост в среща от 15-ия кръг на Примера дивисион и поне за малко съкрати до 3 точки изоставането си от лидера Реал Мадрид.

 

Почти час обаче отне на шампионите да пречупят съперника. В 59-ата минута Луис Суарес отбеляза първото попадение, а в 72-ата минута Лионел Меси реши всичко с втори гол. В добавеното време аржентинецът вкара още веднъж, с което задмина Кристиано Роналдо на върха при реализаторите.

 

Така каталунците отново спечелиха в Ла Лига, след като бяха в серия от три поредни ремита, заради които изостанаха от еврошампиона. Осасуна пък вече има пет поредни загуби и неслучайно е на последно място.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Uigtfri
10.12.2016 21:53

Играта ми хареса. Вижда се, че главната причина за тази разлика, която се образува между нас и първия в класирането, бе отсъствието на Иниеста. Дори след като Меси напусне отбора, няма да залитнем толкова, колкото след момента, в който Иниеста спре с футбола. Лео е най-добрият футболист на Барса, но Андрес вероятно е най-незаменимият. Иниеста, заедно с Меси, е може би човекът, който оказва най-голямо влияние за своя тим от всеки един футболист в света. Мисля си, че ще успеем да намерим някой, който до някаква степен се доближава до нивото на Меси, но не смятам, че ще се появи такъв, за който дори да кажем, че може да бъде новия Иниеста.

MaLkO_LuD94
10.12.2016 16:22

Последните 2 мача се поотпушихме дано продължим така *erm*