Тоти след 2:3 от Дженоа: Съдията - пе***аст

09:08
Тоти след 2:3 от Дженоа: Съдията - пе***аст
Капитанът на Рома Франческо Тоти се нахвърли срещу съдията Морганти след загубата с 2:3 от Дженоа.

При резултат 2:2 в 75-а мин реферът не изгони Джузепе Биава от домакините за нарушение срещу откъсващия се сам срещу вратата Жереми Менес. Нарисуван червен картон, пишат в Италия. За капак точно Биава вкара победния гол за генуезците в 82-ата. Що се касае до Тоти, той изнесе забележителен монолог под надслов "Съдията - пе***аст", известен до болка на феновете (и съдиите) в България.
"Срамно решение на съдията! - побесня римлянинът. - Когато го питахме защо не го изгони, даде уникално обяснение. Каза, че топката била твърде висока и затова Биава не бил последен човек. Или съм пропуснал тази част от правилника, или това си е нарушение за червен картон."
И петте гола паднаха след почивката. Дженоа поведе 1:0 чрез Кришито (49), Тадеи изравни в 54-а. Римляните дори обърнаха с дежурния гол на Тоти (65). Губерти стреля отдалеч, а капитанът на Рома подложи крак и отклони в мрежата. Сапатер обаче направи 2:2 от фаул в 69-а. Пак след фаул Биава вкара победния в 82-ата. След заучено изпълнение Скули получи в наказателното, стреля, но вратарят изби. Топката попадна в Биава и той беше безпощаден - 3:2.

Треньорът на Рома Лучано Спалети се ядоса на безхаберието на играчите си при третия гол: " Дженоа използва това заучено положение в Лига Европа срещу Одензе. Казах на играчите да внимават и въпреки това ни вкараха точно по същия начин."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikiniks
24.11.2009 20:15

Тъпите хора тука са ,,nasran_chorbar" и ,,Docker" ! Както каза ,,Kalinho" гледали ли сте интервю с Тоти ???!!?!? По говора му личи ,че е интелигентен човек ! И са малко футболистите с висше образование като Тоти ! Земете малко се разровете или прочетете в някоя книга(ако можете да четете разбира се) ! *wink*

Docker
25.08.2009 12:00

хахаха,Ди Канио го беше нахранил яко,да.Простоватичък е Тоти,не е лъжа,но си е уникален футболист.Смътно наподобява Христо Стоичков... *joking*

nasran_chorbar
25.08.2009 11:55

Kalinho,прочети какво съм написал внимателно.Казвам,че е глупав човек,което не означава,че е лош футболист,дори напротив.Явно имаш интернет,можеш сам да си провериш кой е Тоти,не да говориш наизуст.Знаеш ли кой е Паоло ДиКанио?Виж какво казва той за Тоти и му напиши коментар на него,ако искаш.Пък и за книгата с вицове,писана от Тоти за самия него не е трудно да провериш.

Kalinho
25.08.2009 11:37

nasran_chorbar абе ти май верно си насран *smile* как може да кажеш на един от най - великите футболисти, че е най - глупавия та ти дори сигурно и едно интервю не си гледал с него .... аман от прости хора

nasran_chorbar
25.08.2009 10:42

Този човек е призан за най-глупавия футболист.Не като футболист,като човек е най-глупавия.Дори преди години беше издал книга с вицове за себе си *joking* Иначе си е легенда за италианския футбол(ако е футбол това).

mitkov93
25.08.2009 09:42

Прав си е Тоти трябвало е да има червен картон.В мача на Волфсбург срещу Хамбургер имаше същото положение и съдията не даде червен картон за Хамбургер при 0:2.Понякога тези решения на съдийте ощетяват много другите отбори.

VesuBG
25.08.2009 09:16

Тоти президент на Бацова маала !