Италианец купува Ботев в комплект с \"Авиотехника\"

08:55
Италианец купува Ботев в комплект с \"Авиотехника\"
Италиански бизнесмен ще купи в комплект Ботев и фирмата “Авиотехника” (единствената у нас за безпилотни летателни комплекси и леки многоцелеви самолети) от Димитър Христолов, който е мажоритарен собственик и на двете дружества, съобщава "Труд". Новината съобщи новият треньор на “канарчетата” Енрико Пичиони, но категорично отказа да назове името на своя сънародник купувач. Христолов също крие с кого преговаря. Не е бившият президент на Пиза - Лука Помпони, който миналата седмица закупил контролния пакет акции на Сиена.

“Само ще кажа, че е италианец и с него съм подписал договор като треньор на “Ботев” - заяви Пичиони. - Нямам нищо общо с Христолов. Очаквам най-много до седмица-две сделката да бъде финализирана и затова се върнах в “Ботев”, въпреки че не останах особено очарован от посрещането, които някои фенове ми устроиха в Пловдив на 6 август.”

Късно вчера в Пловдив пристигна първият от 12-те футболисти от “калчото” със статут на свободни агенти, които Пичиони възнамерява да привлече - Фабио Визоне, капитан на влезлия в Серия “Б” отбор Санбенедетезе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bboy1912
26.08.2009 23:44

Моля някой да поясни имената на 3-мата футболисти (италианци),които дойдоха в Ботев,защото на едно място пише едно на друго направо всичко се е объркало покрай имената и ме кара да се съмнявам *thinking* *stop* *wonder*