Реал Мадрид удари на камък за "новия Ибрахимович"

11:42
Реал Мадрид удари на камък за "новия Ибрахимович"

Реал Мадрид направи предложение за 17-годишния нападател на АИК Александер Исак, но то бе отхвърлено, съобщи "Expressen". 

 

Ръководството на испанския гранд е изразило готовност да даде 8 млн. евро, за да привлече таланта преди Коледа, но шведите не са приели този вариант. Агентът на Исак често е споделял, че Реал е клубът, който най-много се интересува от "новия Ибрахимович", както е известен младокът в родината си. 

 

Самият Исак няма желание да форсира събитията, тъй като иска да играе постоянно и да прогресира. Неговият действащ контракт с АИК е до 2018 г. Други кандидати за него са Ливърпул, Пари Сен Жермен и Ювентус. 

 

Исак е лидер на младежкия отбор на Швеция до 21 години, а за клуба си вече има десет гола в 24 срещи.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Reyes_de_Europa
06.12.2016 18:05

Аз доколкото знам сме с ембарго и то сигурно включва и младежкия отбор, така че не знам за какви трансфери преди Коледа и други измишльотини иде реч.

scouser_pool
06.12.2016 17:38

За пръв път чувам за него.От това , което видях на клипчето обаче съм доста впечатлен от този младеж и мисля , че може да се превърне в топ играч.Дано не направи грешката на Йодегард и да премине в по-малък клуб ( например Аякс ) за да играе редовно и да се наложи