Контузии в ЦСКА преди реванша с Динамо

19:48
Контузии в ЦСКА преди реванша с Динамо
Двама контузени има в ЦСКА преди срещата реванш от плейофите на Лига Европа в четвъртък срещу Динамо Москва. Бразилецът Маркиньос и дебютантът Апостол Попов се оплакват от различни болежки след срещата със Спортист Своге в неделя, спечелена от "армейците" с 2:0.

Те обаче не са толкова сериозни и дуетът вероятно ще бъде на линия за гостуването в Москва. Маркиньос е с болки в десния глезен след съприкосновение с противников футболист. След края на срещата бразилецът излезе от съблекалнята с леден ботуш, който да помогне срещу евентуален оток. Апостол Попов пък има проблеми с адукторите.

Днес треньорът Любослав Пенев заложи на двуразови тренировки, а от днес "червените" ще тренират само веднъж дневно до двубоя.

Всеки момент пък се очаква с клуба да разтрогнат вратарят Даниел Беконо и португалецът Зе Руи. Двамата са нежелани от треньора Любослав Пенев и нямат място в ЦСКА. Беконо дори заема едно от местата за чужденци извън Европейския съюз. Тяхната съдба са на път да последват и дошлите от Локо Мездра Руи Мигел и Давид Силва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
24.08.2009 21:33

fggg хахахаха .. ти си егати селянина. Нищо не ти разбрах .. изрази се по-нормално селчак.

fggg
24.08.2009 21:29

Копелето безмадуресто да заложи на ласттика,пардон на дъвката тоя боклук докога ще ни дразни- КОЧИН ПАРК до Нова година е капут.Нагъл грозник скоро ще те видим мировянски боклук.

dupkarq
24.08.2009 20:50

Беконо и Зе Руи да си ходят ама Руи Мигел и Давид Силва са добри играчи и имат място в състава,май чичовото е време да си ходи