Спас Русев намалява заплатите в Левски

08:33
Спас Русев намалява заплатите в Левски

Собственикът на Левски Спас Русев може да намали бюджета за заплати в отбора. От "Герена" вече обявиха, че целта на клуба е да се самоиздържа, а до момента той не изкарва толкова, колкото харчи за заплати. През лятото сините си позволиха да привлекат футболисти като Хеан Деса и Симон Сандберг, които са сред най-скъпоплатените в състава. През месец септември на "Герена" акостираха още трима - Галин Иванов, Илиян Мицански и Виктор Генев.

 

Когато Георги Иванов се върна от Черно море през лятото на 2014 година, направи рестрикции и сви заплатите от около 400 хил. лева на малко над 200 хил. Постепенно обаче сумата пак се върна до старото ниво, а това не се харесва на Спас Русев, информира "Тема Спорт".

 

Завишените разходи по първия отбор обаче не водят до желаните резултати. Към момента шансовете  на сините да се борят с Лудогорец за титлата клонят към нула. Затова и преди да бъдат взимани футболисти през зимата за подсилване на състава, ще трябва да бъдат освободени част от настоящите играчи. Сред тях ще са тези, които до момента не оправдават доверието. Такова е желанието и на собственика Спас Русев, който не смята да плаща сериозни суми за играчи, които само търкат пейката.

 

На "Герена" вече водят преговори за прекратяване на договора на Хеан Деса. Търси се вариант за бъдещето на Симан Сандберг. Шведският младежки национал не успява да се аклиматизира. Затова той може и да бъде пратен някъде под наем. Сърджан Лукин също се приближава към изхода на "Герена". Румънецът е резерва, а договорът му е до 30 юни следващата година. Затова е възможно той да бъде пуснат да си ходи без финансов иск.

 

Нов контракт няма да получи и Галин Иванов. Подобна е ситуацията и с Виктор Генев, който също е обвързан само до Нова година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
06.12.2016 10:01

За съжаление на хоризонта се задава поредната месия...и Онзи капутник с редкия мустак където обещаваше неприлично богат собственик и реки от пари сега се е сврял в хралупата си и не излиза....намаляване на пари...оказва се че за една козирка нямаме....да търсим ли и ние с кого да се обединяваме а чичко Русев???

sundza
05.12.2016 23:06

За разлика от пребоядисаните ние няма да го търпим дълго тоя мишок. Нищо не е направил за Левски, че да го траем и да си затваряме очите. А големите плямпала по-долу четяха декларацийки цяло лято, преди да ги убият ритуално. Сега акъл дават..

Redbula
05.12.2016 17:40

За 106 път ще кажа че след като няма да се дават пари за класни играчи Аз и всички Левскари предпочитаме да се развиват и продават в чужбина наши(родни) таланти.И без тва 1вото място няма да го видим ако продължаваме в същия дух вероятно и 2рото място ще бъде мираж еми аз не мисля че някой го грее нещо различно от 1вото място.Дали ще сме 2ри или 10ти мен не ме вълнува така че да си играем с юноши!!!

1914DuHaMo
05.12.2016 16:10

Направо закривай!!*corner*

ub7
05.12.2016 21:56

като свинския отбор ли? закривай - преобразувай, преименувай и т.н.

Chelsea86
05.12.2016 18:32

Че вас ви закриха бре, етрополско люляче! Ама ти не се притеснявай, дори да закрият любимото ти отборче Литекс-Чавдар -> винаги можеш да припознаеш някой от останалите сателити. *cry* Redbula, кой от чужбина ще дойде да купи "развитите" юноши на десетия в България? *thinking* Като знам как развиваме юношите, а се водим най-голямата и продуктивна школа в България по данни на УЕФА. С юноши на 10-то място няма да стане! Хватката е да имаш силен отбор и покрай "батковците" да налагаш юноши. А силен отбор се прави с много пари каквито финия бизнесмен от снимката не иска да дава за футбол!

FCRuse
05.12.2016 11:51

Дойде да Пере. Да продава виваком хУявей да прекара, и мисля че това ще е от него. Дано да бъркам но за половин година, все още нищо хубаво. Ако беше сериозен щеше да наеме скаути и да купи поне две по солидни имена, на всяка цена да привлече Мъри да работи и пак да работи, ноо да в България е по добре да перем заеби футбола....

Niakoi016
05.12.2016 11:32

А то беше голяма радост.Дойде един крадлив приватизатор и всички литнаха в облаците и започнаха да си представят светло бъдеще и вечни шампиони.Ако няма конкуренция в финансово отношение,значи няма да има и на терена.Тоя явно си мисли,че от билети отбора може да се издържа и да купува класни футболисти*joking*Туй да не ти е Англия бе Спасе *lol*