ЦСКА София се справи с Пирин, "червените" отново са в топ 3 (видео)

19:52
ЦСКА София се справи с Пирин, "червените" отново са в топ 3 (видео)

ЦСКА София победи с 2:0 при домакинството си на Пирин Благоевград в двубой от 17-ия кръг на Първа професионална лига, игран на стадион „Българска армия”.

Централният нападател на „червените” Преслав Йорданов откри резултата в 12-ата минута, а в 90-ата резервата Милчо Ангелов оформи крайния резултат с четвъртия си гол от началото на сезона.


Това бе втори пореден успех за „армейците” под ръководството на техния временен наставник Стамен Белчев.


Със спечелените три точки ЦСКА-София се завърна на третата позиция в подреждането с актив от 31 пункта. Пирин остава девети с 18 точки.

 


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
05.12.2016 00:55

Интересно, ако питаме някой учен, ще каже че далтонизма не е заразна болест, а в България нещо е взел да се разпространява по въздуха.... Или пък е правописна грешка? Да ви поправим тогава... 'ОРАНЖЕВИТЕ' отново са в топ 3.

manutd_forlife
05.12.2016 01:05

Еми не е, но явно ти страдаш от това. Кое на снимката или от клипа ти прилича на оранжево? За жалост хора като теб могат да стават всичко... спортни директори, мениджъри. А може би нарочно го написа с идеята да получиш подобен отговор като моя, за да има с какво да се захвашен понеже седмицата не е била много позитивна? С това предвид и ти може да се пробваш да водиш отбора от града ти. Не вярвам да си по-лош заместник от моментия... за жалост и по-добър няма да бъдеш.