Кобрата видя сметката на Нигерийския кошмар само за три рунда (видео)

22:52
Кобрата видя сметката на Нигерийския кошмар само за три рунда (видео)

Кубрат Пулев записа 24-а победа в професионалната си кариера пред близо 12 000 зрители в "Арена Армеец". Кобрата ознаменува дебютния си двубой пред родна публика с категорична победа над нигериеца Самюел Питър. Двамата премериха сили в основния двубой на първата по рода си боксова гала вечер "Нощта на шампионите", която се проведе в столичната зала "Арена Армеец". 

 

Българинът изигра страхотен двубой, нокаутирайки своя съперник в три рунда. По този начин Пулев завоюва Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA), както и правото да стане основен претендент за световната титла на Международната федерация по бокс (IBF), която в момента се държи от Антъни Джошуа.

 

Иначе първият рунд започна равностойно, като Кобрата постепенно взе инициативата и пласира няколко мощни удара в тялото на опонента си. С началото на втория рунд Питър вкара няколко неспортсменски удара зад врата на Кубрат, но това не смути българина, който отговори с няколко точни попадения в лицето на Нигерийския кошмар. В тези минути левият прав на Кобрата работеше перфектно срещу тромавия му опонент.

 

Доминацията на Пулев продължи с пълна сила и в третия рунд. 35-годишният софиянец сипеше мощни удари срещу противника си, който трудно успяваше да се предпази. След края на гонга Питър увисна на въжетата, видимо в тежко състояние. Въпреки почивката Питър не изглеждаше на себе си и логично от щаба му сложиха край на срещата. Това моментално доведе и до мощното изригване на публиката, която аплодира бурно своя любимец.

 

След края на мача Кубрат вдигна победоносно интерконтиненталния пояс, след което обяви, че неговото желание е да се бори за световната титла, именно тук в България.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
04.12.2016 16:51

Абе аз нищо не разбирам от бокс и предварително се извинявам ако говоря глупости..амааа...първо опонента на Пулев прилича на торба с лайна...второ някак като на забавен ход се случваха нещата....хубаво е пълната зала...българи юнаци и ура напред амаааа като гледам клипове на Джошуа или Дионтей уУайлдър...ми става много притеснено за нашичкия

titan25
04.12.2016 22:03

Бокса е предимно техника,ако беше до физика,бодибилдърите щяха да са най-добрите боксьори.Така,че стига с тоя Джошуа,който между другото е имал мачове с доста по-неизвестни състезатели от тези,с които се е бил Кобрата.Вижте какво направи Тайсън Фюри,въпреки че е доста отпуснат.

respect_kn
04.12.2016 15:51

Странно нещо е българина. Все дава акъл, все плюе, все много знае. Засрамете се малко! Излезе кобрата и победи ! Защо вместо да се зарадвате, че е победил го плюете?? Същата история с Лудогорец, излизат в ШЛ и всички ги плюят да паднат , че били турци и прочие. Ние имаме толкова малко поводи за национална радост , а вие паляци само плюете. Жалко е!

Amateur2017
04.12.2016 13:18

Аз не разбирам от бокс, но това, което гледах вчера между Кубрат и Самюел ми заприлича на някакъв спаринг с награден фон интерконтинентална титла. Не знам дали нашият е супер силен, нигериеца е супер слаб или по малко от двете, но това вчера изобщо не ми приличаше на двубой. Все едно гледах аматьор срещу професионалист.

Както и да е, титла е! Повод за радост е! Честито на братята Пулеви. Надявам се Кубрат да покаже същата хладнокръвност и професионализъм и срещу Джошуа.

jimidim
04.12.2016 09:57

Каква е равносметката от снощи...Ще изкажа личното си ,мнение,което много-много няма да се хареса на лаиците.С една дума-ЦИРК.!!!Бокс нямаше..На Тервел докараха някакъв аматьор,който дори го беше страх да посегне.Милия.....сигурно в главата му са били само няколкото десетки хиляди евро,които е взел.След него,за да запълнят паузата от 1 час,изкараха истински клоун от....Бразилия.Верно,че на неговите години е труден бокса.Поне челна стойка не направи.И за капак,дългоочаквания "кошмар" от Нигерия,който се бие за САЩ.Като направи една крачка напред,и минаваше почти минута,докато реши дали да направи втора.Накрая взе решение да си навехне кутрето,за да стане цирка пълен.Кале,Кале....сега разбирам защо те нямат за нищо в боксовия свят.Да живеят букмейкърите,погребали спорта.!!!

Ginekologaa
04.12.2016 09:12

Само мишки му намират защо не се бие с Джошуа *lol*

TheHeavenMakers
04.12.2016 01:10

Във всеки мач играеш толкова , колкото ти позволява противника. Предвид противника и залога , Кубрат го изигра тактически правилно и най логичното е налице. Това , че някой сравняват , мач с мач , и играч с играч , говори единствено за това колко са повърхностни и обли. Честито на кобрата и всички истински българи ! Нашето момче има повече потенциал отколкото на някои чуждопоклонници им се иска , и след следващия мач отново ще има избити хейтърските зъбета на тези еничари и подлоги.

skivur
04.12.2016 00:38

Подкрепям кобрата,но е хубаво да се впуснеш в дълбоките води,за да се докажеш.Не го виждам срещу Джошуа,за жалост...А такъв мач ще има.

titan25
04.12.2016 00:37

И ако си мислите,че в София щеше да се навие да се бие някой по-сериозен боксьор от нигерийския мангал,много се лъжете.

titan25
04.12.2016 00:34

Абе вие сте уникални жалкари бе,тоя бил слаб,мачът бил нагласен,Джошуа кво щял да направи.Започнете да оценявате българските успехи ,а когато завистливите чуждопоклонически задници не могат да измислят една добра дума за спортист като Кубрат Пулев,поне си мълчете.

vasilis5454
04.12.2016 00:03

само с ляв прав световен шампион не се става

Futbolfen
03.12.2016 23:55

Той не е моето ниво, аз съм 100 пъти по класен от него *smile*

sundza
03.12.2016 23:11

Нещо като при футбола ни - вътре сме много яки. ама като дойдат сериозните мачове сме смешни. Да му е честита тая титла, но с едно на ум, че нормалните двубои за титла не завършват така!

FCRuse
03.12.2016 23:11

В футбола акоо резултатът е 3:3 или е нещо в последните минути повечето мислят че е купен, може и да е трудно се разбира. ТУК ако и 3-те мача са пародия се разбира от вратата на залата, срещу Антъни няма смисъл да излизат ако така се боксират. Харесвам и подкрепям братята Пулеви но не ми хареса днес порното (може и противниците да са били такива може и парите да играят-логично) Кобрата си играе едно и също при този треньор не видях голяма разлика ! И все пак Продължаваме на пред

jean11
03.12.2016 23:08

По-голяма боза не бях гледал в живота си!

Di_Canio
03.12.2016 22:57

И двата двубоя бяха супер нагласени.Както боя на Тервел така и боя на Кубрат.Жалко за хората, които дадоха 100 лева за подобна боза.Тая черна торба ми беше доста комичен през цялото време, а Пулев просто си го дундуркаше за шоуто.

Mesut_Ozil11
03.12.2016 23:02

Срещу Антъни Джошуа ще е страшно.

djarata
03.12.2016 22:56

Както и очаквах 3,4,5 рунд и чао.Хубави прави на нашия ,ама защитата трябва да си я оправи ,че там му е ахилеса.Иначе снимките тепърва предстоят.Браво Кобра!