Манолев: Искам пак да играя в Англия

11:11
Манолев: Искам пак да играя в Англия

Холандското издание "Voetbal Inside "публикува нова част от разговора си с бранителя на ЦСКА София Станислав Манолев (31 г.). От нея става ясно, че десният бек иска в най-кратки срокове да продължи кариерата си в чужбина.

 

"Ако искам да играя отново извън България, промяната трябва да се случи бързо. Надявам се да си намеря чуждестранен отбор още през зимата. Би било страхотно, ако мога да играя отново в Англия", размечта се Манолев.

 

През пролетта на 2013 г. той бе под наем в тогава елитния Фулъм. "Срамно е, че не успях да стана шампион с ПСВ. Но престоят в този клуб ме направи много по-зрял и беше чудесен опит за мен. За мен в Холандия има само един отбор и това е ПСВ. Клубът винаги ще бъде в сърцето ми", добави Манолев, цитиран от "Тема Спорт".

 

Надеждите на бранителя да заиграе в Англия обаче доста трудно ще се сбъднат през зимата. На този етап десният бек не се представя особено задоволително на терена. За сметка на това е доста активен в изказванията си след мачовете. Манолев говори почти след всяка среща и често дава оценки на отбора и треньорите. За двубоя с Локомотив Пловдив на "Българска армия" (0:1) той заяви: "Някои от нашите играчи явно още не се бяха разсънили." А след последната среща с Нефтохимик, той заяви: "Треньорската смяна успокои съблекалнята. Беше необходима такава промяна".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Reyes_de_Europa
03.12.2016 15:17

Абе и аз искам да играя в Реал ама поне знам че нямам никакви качества за там. А ти ако искаш в Англия, може, ама примерно в Боръм ууд или Акрингтън Стенли.

sundza
03.12.2016 14:33

Що да не играеш? Заставаш до Бербатов, намирате си още 20 като вас "искащи" и си играете...Кеф ти в парка, кеф ти на някое изкуствено игрище..Искал....Като те гледам в България на какво ниво си, в А нглия най-вероятно ще те харесат в Низшата Лига. На селските отбори.