Сити пред привличане на бивш играч на Арсенал и Барса

16:03
Сити пред привличане на бивш играч на Арсенал и Барса
Бразилският защитник Силвиньо в момента е свободен агент, след изтичането на договора му с Барселона в края на миналия сезон. Към него в момента сериозен интерес проявява английският Манчестър Сити.

Мениджърът на "гражданите" Марк Хюз се стреми да осигури покритие на левия си външен защитник Уейн Бридж. Агентът на Силвиньо потвърди, че е имал разговори с представители на Ман Сити относно трансфер на футболиста в Англия.

Както е известно 35-годишният бразилец игра две години във Висшата лига с екипа на Арсенал, преди да премине в тима на Селта Виго и после в Барселона.

"Преди време разговарях с хора от Манчестър Сити, а неотдавна те подновиха интереса си към Силвиньо. Съвсем скоро ще имаме пълна ясното относно трансфера на играча в този клуб", заяви агентът на Силвиньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pet_14
24.08.2009 16:31

Видяхме, че иначе така нареченото от вас "бекче" се справи без никакъв проблем на финала в ШЛ срещу Роналдо, така че айде тихичко . . . *wink*
Аз много съжалявах за това, че си тръгна и не му подновиха договора, но все пак Силвиньо има 2 КЕШ-а и 3 титли на испания, както и още няколко титли само с Барса .
Ако иде в Сити ще бъде достоен заместник на Бридж, дори имам съмнения, че е по-добър от него, въпреки възрастта си .

emozionalniq
24.08.2009 16:17

За пореден път се уверих че Сити не разбират от футбол *smile* *joking* *sick*

TigerJK
24.08.2009 16:14

а така, вземете нападатели на кило за по 20-25 милиона евро и после дърти защитници на свободен трансфер *wink* .. моите уважения ама едва ли 35 годишен играч може да издържи на темпото на Висшата Лига, особено ако отбора му се гласи да я печели. От друга гледна точка поне ще имат поне някой дето е печелил ШЛ *joking*