"Още в първия ни разговор Гуардиола каза, че има резерви към мен"

21:49
"Още в първия ни разговор Гуардиола каза, че има резерви към мен"

Джо Харт не си прави илюзии и не смята, че има бъдеще в Манчестър Сити.


Вратарят бе пратен под наем в Торино за сезона, след като Пеп Гуардиола не го хареса и футболистът е на мнение, че след като споразумението с италианците изтече ще бъде продаден за постоянно в друг клуб.


„Не мисля, че Сити ще ми попречи да напусна, ако някой клуб прояви сериозен интерес към мен. Смятам, че ще бъда сред играчите, които биха могли да бъдат продадени и тогава всичко ще бъде въпрос на преговори и кое е най-доброто за клуба и за мен” заяви Харт.


„Не съм изпратен в Торино, за да се подобря или нещо подобно, а просто защото в Сити не ме искаха. Не съм тук, за да се доказвам, а защото искам да играя, а и нямах възможност да намеря решение за постоянно” добави той.


„Още в първия ми разговор с Гуардиола той ми каза, че има резерви за мен. Стиснах му ръката и му казах, че е бил професионално откровен, но предпочитам да поработим, за да видим как ще се получат нещата. Още тогава обаче останах с впечатление, че няма да играя и решението е взето. Затова съм благодарен, че получих шанс от Торино” изтъкна стражът, който не храни лоши чувства съм Сити.


„В крайна сметка това се случва във футбола. Виждал съм много неща, за които не смятах, че някога ще се случат. Продължаваш напред и няма смисъл да усложняваш ситуацията. Чувствата ми към клуба няма да се променят и аз наистина искам тимът да се справи добре” категоричен е Харт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Addicted92
02.12.2016 15:59

Съжалявам много за Джо Харт. Един уникален вратар, но вече и мен нищо не би ме изненадало. След като Касияс напусна Реал, Чех - Арсенал, какво по-шокиращо можем да видим. За малко от Юнайтед не изпуснаха Де Хея. Всички знаем за интереса на Реал към него. Би било хубаво да привлечем Харт, ако де Хея ни бе напуснал в посока Реал. На времето много харесвах Касияс, но вече е на години и не е за нас *smile*

ogi999
02.12.2016 15:07

До края на сезона си е пак в Сити, които ще са изритали недоразумението Пеп.

bacardy_breezer
02.12.2016 14:17

Джо се представя доста добре до момента в Торино. Не знам дали ще подпише постоянен договор с биковете, но те определено показват добра игра този сезон и като нищо ще играят в ЛЕ догодина. А Браво с нищо не превъзхожда Харт... освен, че е по-стар.

Hitchhiker1902
02.12.2016 13:49

И като е "в"исшата лига Харт не е добър ли? Или Браво е класа над него? Или е по-млад?
Ще е забавно Харт да подпише за постоянно с отбор от ИталЯ и да опука догодина някой "висш" гранд(омански проект).