Кобрата: Аз съм по-класният боксьор! Ще го покажа на ринга!

14:35
Кобрата: Аз съм по-класният боксьор! Ще го покажа на ринга!

Най-добрият български боксьор на професионалния ренг Кубрат Пулев е готов за двубоя си срущу Самюел Питър от Нигерия, който ще се играе в събота в столичната “Арена Армеец”.


“Напрежение преди мача има, но имам достатъчно опит и на аматьорския и на професионалния ринг. Нищо, че съм в България и  имам подкрепа на публиката, този мач няма да е лесен”, бяха първите думи на Кобрата днес на официалната пресконференция преди двубоя.


“Ще се концентрирам достатъчно, за да изпълня задачата - победа! Подкрепата на публиката ще е от голямо значение за мен. Чувствам се готов! Тренирам концентрирано специализирано за дадения противник.
Смятам че съм подготвен но ще го покажа на ринга! Не мога да кажа лоши думи Питър като боксьор! Аз съм по-добрият и по-класният боксьор!” добави Кубрат.


“Решаващо за победата? Всичко. Боксът е спорт, в който всичко е важно. Бързина, сила, стратегия…Имам достатъчно добър баланс, за да съм пръв в тази битка! Тренирам от доста време за този мач и физическата част и спаринговата част бяха добре изпълнени от мен.  Треньорът ми също е доволен”, добави Пулев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitko1010
02.12.2016 09:32

Трябва без проблем да го бие. Външният вид лъже. Съперникът му може да е силен. Нашият трябва да даде всичко от себе си, независимо от всичко.

Nelly_Lazio
01.12.2016 22:21

не знам даже какво е бокс, но трябва да го бие то си личи*smile*)

Futbolfen
01.12.2016 19:58

ми направи смешен Владимир и КО Витали нз да ли е по добър, ще видим

ivanrealmadrid1
01.12.2016 21:00

хахах май кличко го прави смешен ама айде