Синът на Зидан бележи при разгром на Реал (видео)

22:21
Синът на Зидан бележи при разгром на Реал (видео)

Реал Мадрид спечели убедително и втория си 1/16-финал за Купата на краля срещу третодивизионния Културал Леонеса. Тази вечер зрителите на "Сантяго Бернабеу" видяха победа с 6:1, като един от головете отбеляза големият син на Зинедин Зидан - Енцо, който направи официалния си дебют. 23-годишният стрелец на дублиращия тим Мариано Диас се отчете с хеттрик, а гол на Хамес Родригес и автогол на Моргадо бяха останалите попадения в мрежата на Леандро.

 

Преди началото на двубоя двата тима почетоха жертвите от самолетната катастрофа в Колумбия. Още в 23-ата секунди домакините стигнаха до гол. Иван Гаридо сбърка при овладяването на топката, Асенсио напредна и центрира ниско към непокрития Мариано Диас, който насочи в мрежата от седем метра - 1:0. След гола играта се успокои, като третодивизионният тим също поглеждаше към вратата на Кико Касийя. Мартин Йодегор впечатляваше с техниката и футболния си поглед.

 

В 17-ата Мариано отново прати топката в мрежата, но след вдигнат флаг за засада. В 23-ата Хамес Родригес удвои преднината с глава след центриране на Даниел Карвахал. В 42-ата десният бек записа нова асистенция, а Мариано опъна мрежата след бомбен изстрел - 3:0. Секунди преди края на полувремето Йерай се разписа за гостите със силен удар от въздуха.


На почивката в игра за домакините се появи Енцо Зидан. Гостите от Кастийя и Леон започнаха по-нахъсано втората част. В 47-ата минута Бенха изстреля много опасна топка, която мина в близост до сглобката. В 63-ата Енцо откри головата си сметка за лос меренгес. Техничният халф се разписа с нисък удар от 14 метра - 4:1.

 

В 77-ата Техеро отправи страховит шут от въздуха, но вратарят беше покрил близкия ъгъл. В 87-ата Мариано оформи хеттрик, след като засече с глава от пет метра при центриране на Техеро. В 90-ата Моргадо си отбеляза автогол след центриране на Начо Фернандес.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
01.12.2016 20:21

Лас Палмас са даже доста сериозни. Миналия сезон последните два месеца биеха всичко наред.

stan_the_great
01.12.2016 01:08

Не мога да разбера защо не се дава шанс в първия тим на Мариано*confused* Толкова класа има в него, че не е истина просто и желание за игра... още в предсезонната подготовка си пролича, че притежава супер пласиране и интелигентност. Дадоха шанс на Васкес, Асенсио, трябва рано или късно и този младеж да го огрее, дори и да е в домакинство на Лас Палмас или някой друг новак в Ла Лига.

Kopew
01.12.2016 03:07

Лас Палмас не са новаци в Ла Лига и все пак срещу тях направихме 2-2.. Ла Лига е вече на друго ниво сравнение с началните кръгове на Купата на Краля все пак като погледнем последният мач от Ла Лига срещу Спортинг Хихон - доста измъчена победа и то срещу отбор, който е в зоната на изпадащите *confused* . Така, че не бива да се подценява това първенство и да залагаме на Мариано като имаме на разположение Мората и Бензема. Според мен трябва да се прати това момче под наем някъде както направихме и с Борха Майорал за да натрупа игрово време и опит срещу по-опитни отбори *beer*

Omen
01.12.2016 00:13

Вижте го на снимката ,очите ,веждите,носа, целия се е метнал на Зизу,само уменията му липсват *smile*