Топузаков: Рецептата от тук нататък е само победи

20:05
Топузаков: Рецептата от тук нататък е само победи

Левски допусна втора поредна загуба в Първа професионална лига, след като отстъпи с 1:2 на Лудогорец в Разград, и вече изостава на цели девет точки от орлите. Старши треньорът на сините Елин Топузаков не бе доволен от допуснатото поражение на " Лудогорец Арена", но категорично отказа да приеме факта, че 26-кратният шампион е аут от борбата за титлата.

 

"Може би загубихме концентрация в две ситуации, особено при втората - статично положение за Лудогорец. Това ни попречи да вземем поне точката днес. Ако погледнем към първата част, имаше възможност да вкараме и втори гол. Двуостър мач, съперникът също имаше шанс да реализира. Със сигурност има защо да съжаляваме, че не си тръгнахме поне с точката", заяви след срещата Топузаков.

 

"Сигурно ще има отражение върху играчите тази загуба. Тук обаче идва ролята на треньора. Ние трябва да излезем от тази ситуация с победи. Днес стояхме добре тактически, момчетата спазиха указанията на треньорския щаб и дадоха всичко от себе си. Искам от всички атакуващи футболисти да бъдат по-ефективни. Хубаво е, че Адениджи се разписа, но в крайна сметка загубихме", допълни още Топчо.

 

" Левски винаги се е борил докрай. Дори и такива моменти като този не бива да ни отчайват, да ни обезверяват. Рецептата от тук нататък е само победи. Точките ще ги броим напролет. Сега ни очаква труден мач срещу Славия. От нас единствено зависи дали ще се поздравим на "Герена" с победата", допълни ще наставникът на сините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация