Локо Пловдив с трета поредна победа в Първа лига (видео)

22:03
Локо Пловдив с трета поредна победа в Първа лига (видео)

Отборът на Локомотив Пловдив постигна трета поредна победа в първенството. "Черно-белите" се наложиха като домакини над Монтана с 2:0. Головете за успеха отбелязаха Веселин Марчев в 28-та и Мартин Камбуров в 83-та минута.

 

Първото добро положение на заснежения терен на Лаута дойде във 2-рата минута. Пламен Крумов центрира от дясно в наказателното поле на Монтана, където Ияд Хамуд стреля с глава. Ударът му мина встрани от целта. В 28-та минута Веселин Марчев засече с глава центриране на Дани Кики от корнер и изведе Локомотив напред в резултата за 1:0.

 

В 83-та минута след отлично разиграване между Димо Бакалов и Мартин Камбуров, капитанът на Локомотив се озова на добра позиция в наказателното поле, реализирайки за 2:0. Това бе 183 гол за Мартин Камбуров в А група, като му остават още 2 да се изравни с Христо Бонев във вечната класация на голмайсторите.

 

След тази победа Локомотив е непобеден в 6 поредни мача. "Черно-белите" се намират на 4-то място в класирането с мач повече и актив от 26 точки. В следващия кръг Локомотив е домакин на Черно море. Двубоят е на 2 декември (събота) от 17:30.

 

Локомотив: Ел Харуби, Крумов, Котев, Виданов, Горанов, Луке ('69 Бакалов), Марчев, Велковски, Хамуд ('46 Райнов ), Кики (82 Йевтоски), Камбуров

 

Монтана: Иванов, Шоко, Михов, Бамба, Контохристос, Трифонов ('69 Атанасов), Дяков, Коруджиев ('58 Илиев), Георгиев, Васев ('81 Генов), Петков

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация