Жорди Алба под сериозна въпросителна за "Ел Класико"

19:47
Жорди Алба под сериозна въпросителна за "Ел Класико"

Проблемите на наставника на Барселона Луис Енрике преди дербито с Реал Мадрид се увеличават. Освен, че ще трябва да се справи с ужасяващата форма на тима си, той има и проблеми със състава.


Под сериозна въпросителна за битката е основният краен бранител на каталунците Жорди Алба. Той има болки в глезена и в коляното, като те са се обострили след мача с Реал Сосиедад в неделя.


Тогава Алба изигра пълни 90 минути, като се появи на терена именно след частично възстановяване на въпросните проблеми. Сега лекарският щаб ще следи ежедневно възстановяването му до мача на 3 декември.


Но все пак Луис Енрике не получи само лоши новини. Днес стана ясно, че трима играчи се връщат към тренировъчния процес на пълни обороти. Това са Арда Туран, Алеиш Видал и Жорди Масип. Последните двама обаче не са сериозни участници в плановете му за сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitko1010
29.11.2016 00:34

Независимо дали участва или не, искам да ги треснем едно хубавичко на Кампа- много време да им държи влажо. *cigarette*

mitko1010
01.12.2016 14:57

Разбира се, че ни държи влага, тогава все пак ни направихте за срам. Такъв резултат не се забравя толкова лесно. Аз пък не разбирам такива КАТО ТЕБ- търсещи дразга от най- малкото изказване. Всеки си има право на мнение. Ти надали знаеш какво е Реал Мадрид за мен. Явно ,, срамя клуба'' с това, че искам да побеждават. Но, както казах, всеки си има право на мнение. *smile* Всеки истински и ревностен фен винаги иска любимият му отбор да побеждава. Това, че леко се пошегувах, не означава, че не уважавам Барселона.. Напротив! Отлично знам, че това е отбор с традиции и невероятни футболисти. Както ти искаш да ни победите, така и аз искам да ви победим. Няма нищо лошо в това. *wink* *smile* Оставяйки тези подробности настрана, дано наистина ни предоставят наслада за окото. Енрике е силен треньор, доказа се. Ла Лига е едно от най- силните първенства в света, да не кажа и най- силното ( от уважение към другите отбори от водещите първенства). Затова смятам, че битката за върха ще е заплетена до край. *smile*

Kalinski88
29.11.2016 21:34

Що на Вас държи ли ви влага като ви зашиха онази "четворка" от миналия сезон на Ваш терен? По едно време на тоя стадион му викаха БернаЛЕО *smile* Криситу как гледаше при гола на Иниеста за 4:0 *smile* чак го съжалих *smile* Да в лоша форма сме , но всички знаем, че в такива мачове формата не е от особено значение и фаворит НЯМА! Така , че такива като тебе по-добре да си замълчат и да не дразнят останалите. Такива като тебе само срамят велик клуб като Реал Мадрид. Аз винаги ще подкрепям Барселона , но и винаги съм имал уважението към Кралския клуб. Енрике ако не съумее да стегне редиците то май е време от другия сезон да се мисли за нов треньор. По средата на сезона не е удачно и ще задълбочи мини кризата ни. Колкото до 6-те точки за мене не са кои знае колко. Ние сме Барселона. Не забравяйте , че лесно се трупат, но и лесно се топят. Бих бил доволен и на един резултатен Х да се накефим на макс.