Официално: ЦСКА и Йорданеску се разделиха по взаимно съгласие

22:10
Официално: ЦСКА и Йорданеску се разделиха по взаимно съгласие

Днес треньорът на ЦСКА София Едуард Йорданеску подаде оставка след равенството 1:1 с Верея. Ръководството на клуба се съгласи да се раздели с румънския специалист.

 

Ето какво съобщава по темата официалният сайт на "армейците":

 

След спешно заседание ръководството на футболен клуб ЦСКА се опита да убеди старши треньора Едуард Йорданеску да продължи своята работа на ст."Българска армия", но специалистът категорично отказа и настоя за разтрогване на неговия договор по взаимно съгласие.


До края на годината отборът ще бъде ръководен от треньора на ЦСКА II Стамен Белчев, след което ще бъде определен постоянен треньор.


Ръководството на ЦСКА благодари на Едуард Йорданеску и му желае лични и професионални успехи.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
28.11.2016 12:08

Абе аз бих предложил на така наречените'''футболни клубове''' в БГ макар че това са нищо повече от едни перачници на мръсни пари окупирани от мутри да не назначават селекционери....няма смисъл...така и така ги въртят като евтини проститутки....пускайте там футболистите да си играят без тренер па кавото стане *lol*

Ordinary
28.11.2016 10:59

Много жалко, беше идеален за отбор като Литекс..

Berrba
28.11.2016 10:07

смяна на треньорите на полувремето*devil**devil**devil*

celtic
28.11.2016 10:03

Когато казах преди наколко месеца че този клетник няма да изкара и половин година тук разни разбирачи(с каквито е пълно) ми спореха .....и изобщо се чудя как още има чужденци,които се навиват да си плюят на името идвайки в тази клоака

tishoshprica
27.11.2016 23:19

тоа каиш за кво го бяха взели така и никой не разбра