Кокала: Гонзо нещо се е объркал, мишката плъх не става

10:36
Кокала: Гонзо нещо се е объркал, мишката плъх не става
Бившият треньор на Левски Емил Велев призова спортния директор на "сините" Георги Иванов да обяви публично имената на тези, които според него пречат на клуба. Както е известно, Гонзо нападна остро бившите служители на Левски, които критикуват играта на отбора, с думите:

"Някои мишки се правят на плъхове."

От изказването на Георги Иванов стана ясно, че той косвено атакува Наско Сираков, Емил Велев, Емил Спасов и Николай Илиев. Иначе Гонзо не спомена нито едно име.

"Нека Гонзо излезе и каже кой е мишка и кой плъх. Да го направи с имена, а не с недомлъвки. Ако той е визирал мен в изявлението си, ще съм много обиден. Не смятам, че с което и да е мое изказване съм заслужил подобно агресивно поведение. Само ще кажа, че поговорката е - една мишка никога не може да стане плъх. Нещо явно се е объркал", коментира пред "Меридиан Мач" Емил Велев.

"Истината е, че няма как да злобея срещу Левски, защото считам отбора за мой. Аз съм човека, който създаде Левски в сегашния му вид. Аз направих отбора шампион и започнах с 9:0 в Европа. Именно заради това според мен този отбор на Левски е много силен и може да побеждава в Европа", добави Кокала.

"От друга страна, не виждам защо да не кажа мнението си за играта на Левски срещу Дебрецен. Определено тя не беше добра и всички видяха отлично това. Позволих си да кажа само, че ако бях на мястото на Ратко Достанич, щях да пусна Елин Топузаков като десен защитник", завърши Велев, който посъветва ръководството на Левски да мисли повече за реванша с Дебрецен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vence_letnica
24.08.2009 16:18

Той е нашия треньор,трябваше да остане и да довърши започнатото ама кой ни пита нас...

KuRcho_
24.08.2009 11:07

СаМо ТаКа Аз МиСлЕ 4е Ет0 ТоВа Е ТрЕнИоРа На ЛаВиНАтА