Завръщането: Започва новият живот на Стиви Джи в Ливърпул!

14:29
Завръщането: Започва новият живот на Стиви Джи в Ливърпул!

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард сложи край на състезателната си кариера и веднага ще започне своето ново предизвикателство - като треньор. Той обаче не мисля да се хвърля веднага "в дълбокото" и вместо това най-вероятно ще стартира от най-ниското ниво в любимия си Ливърпул.


Джерард вече отхвърли предложението да бъде играещ мениджър на закъсалия в Лига 1 МК Донс. Още няколко отбора от Премиършип и Чемпиъншип са предложили на Стиви Джи роля като играещ треньор, но и те са били отхвърлени.


В четвъртък пък мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че Джерард ще получи шанс да работи в клубната академия.


"Когато нещо бъде обявено, тогава ще говорим. Ясно е, че един ден в бъдещето нещо ще бъде обявено, това е сигурно, но дотогава няма какво да кажем."


"Вратата за него винаги е отворена. Ако той иска, вратата е отворена. Ако иска да направя различна кариера в сравнение с предишната си кариера, тогава искаме да му помогнем. Може би има и друго за казване, но може би и това е много!"


Самият Джерард призна, че би искал да бъде мениджър, но в този момент ще се съсредоточи върху дейността си като анализатор по телевизията и в същото време иска да придобие опит в треньорското поприще.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rasho79
25.11.2016 17:34

Трябваше да доиграе сезона и тогава да спира с футбола!