Джерард отказа да поеме МК Донс

14:11
Джерард отказа да поеме МК Донс

Бившият капитан на Англия и Ливърпул Стивън Джерард отказа да стане мениджър на Милтън Кийнс Донс. Представителят на Лига 1 обяви преговорите, които бяха потвърдени и от самият футболист.

 

36-годишният Джерард обаче обяви, че му е малко рано да се хвърля в треньорската професия. Любимецът на феновете на Ливърпул все още не се е отказал от кариерата си на футболист.

 

"Аз имам нужда от малко време, за да реша какво да правя. Проведох разговори с МК Донс. Срещнах се със собственика на клуба и му казах, че това е вълнуваща работа за някой друг. За мен все още е рано да направя подобна крачка. Информацията, че получих предложение е абсолютно вярна. Футболната ми кариера все още не е приключила", заяви Стивън Джерард.

 

Той доскоро бе играч ЛА Галакси, но договорът му с американците изтече. В британските медии се появиха слухове, че сериозен интерес към него има от Нюкясъл и Селтик. Джерард в момента кара курсове за УЕФА "А" лиценз и съществува вариант да се присъедини към треньорския щаб на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация