Балотели играта си мени, но нрава - не! Супер Марио пак се прояви

12:06
Балотели играта си мени, но нрава - не! Супер Марио пак се прояви

Нападателят на Ница Марио Балотели предпочете да посети дербито на Милано и не присъства на мача на отбора си срещу Сент Етиен, съобщи Corriere dello Sport. И без неговата подкрепа Ница спечели гостуването с 1:0, а Балотели в същото време изгледа двубоя Милан - Интер от трибуните на "Сан Сиро".

 

Балотели не игра в мача от френското първенство заради наказание. Президентът на Ница Жан-Пиер Ривиер коментира, че нищо страшно не се е случило.

 

"Мен повече ме притесняваше отсъствието на наши фенове по трибуните (властите в региона забраниха на привържениците на Ница да присъстват на срещата). Трябва да се вземе някакво решение, тъй като това повече не може да продължава. Когато играем у дома, футболът се превръща в празник. Тъжно е, че феновете не бяха заедно с нас, за да се насладят на победата", отбеляза Ривиер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kapitana123
21.11.2016 19:20

До коментар [@comment 1937396] от [@user nikolaigalata]:

Пропускаш, че е необходима и намесата на централния депозитар за овладяването на инфлационните процеси.

rad011
21.11.2016 18:07

До коментар [@comment 1937396] от [@user nikolaigalata]:

Пич объркал си темата.

Vakerio
21.11.2016 14:59

Не вярвам на своя глава да е отсъствал ,или е имал разрешение или е бил в Милано и е решил да види и мача ,все пак е бил почивка и не е длъжен да следва отбора !!! Мисля че журналистите повече надуват нещата ,защото той е под непрекъснат прицел на тях!!!