Куп промени в състава на Лудогорец за мача с Базел

10:30
Куп промени в състава на Лудогорец за мача с Базел

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев е останал разочарован от изяви­те на някои от играчите при победата над Берое с 1:0 в съ­бота вечер, пише "Тема Спорт". Специалистът ще направи пет промени по състава за решителния мач с Базел от групите на Шампион­ската лига в сряда. Двубоят на "Васил Левски" е в сряда от 21:45 часа.

 

Започналият като десен бек срещу Берое Сисиньо се е пред­ставил доста под очаквания­та на Дерменджиев и ще седне на пейката. Неговото място ще заеме Йордан Минев, а на левия бек ще се завърне Натанаел, който бе получил по­чивка. Минев пък бе пропуснал предишните две срещи с Берое в Стара Загора и с ЦСКА. В центъра на защитата Моци ще заеме мястото си до Паломино, след като с Берое в Раз­град игра Пластун.

 

В средата на терена също имаше размествания - парт­ньор на Анисе бе Лукас Саша, а Светослав Дяков бе извън гру­пата. Сега обаче за решител­ния двубой с Базел капитанът отново ще изведе тима, а бразилецът ще се върне на пейката.

 

В атака е възможна само ед­на рокада и тя е свързана с ля­вото крило. Там срещу заралии започна Мисиджан вместо Вандерсон. Георги Дерменджиев обаче все още не е сигурен дали да се довери на бразиле­ца, или да остави холандеца сред 11-те. Това би била и пе­тата рокада. Иначе на върха на нападението ще е Кешеру, а по десния фланг - Кафу. Зад румънеца ще атакува Марселиньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zlobar4o
22.11.2016 07:57

Мързелиньо ако ставаше нещо от него до сега да са го лапнали по западна европа ама хората не са кьорави. Тоя освен за националния за друго не става, защото само там са по зле и от него. БФС ОСТАВКА ПЕРУКА ВЪН!!!

nikolaigalata
21.11.2016 22:28

Разбирам те какво искаш да ми кажеш ,обаче ти даваш знак за равенство между Кешеру и Чичарито. Къде е Кешеру в трета глуха , къде е Чичарито ? То хубаво че един футболист като е сложен за централен нападател , работата му е да се пласира добре и т.н.т. , обаче все пак трябва и да има колкото се може повече качества . В момента Кешеру има да кажем едно качество - да се пласира ( да кажем че го има ,въпреки че е под съмнение ) . Ами къде са другите качества : Скорост , издръжливост , дрибъл , техника ? Тези качества по десетобалната система са му на 2 . То не е само да седиш отпред и да чакаш да ти подадат . И от време на време да вкараш по някой гол и целия отбор да играе за тебе . А принос за играта да не дадеш никакъв . Като има по-добри играчи , трябва да се използват те, а не да се задоволяваме с посредствените . Аз разбирам да няма по-добър от Кешеру ,тогава да го слага. Но мен ме е яд че има къде - къде по-добри играчи в отбора , а слагат този слабак . Аз ако съм треньор , винаги ще надграждам . Ще се възползвам от най-добрите си играчи . А най-слабите които няма да ги ползвам ,ще ги продавам . Все пак бих искал отбора ми да прогресира ,а не да пропада .
А отделно е това че ние тука си спорим ,но това нищо няма да промени в отбора на Лудогорец. Не защото там са по-добри специалисти ,а просто защото това е тяхното виждане за отбора . Толкова могат .
И последно Дерменджиев хубаво че е постигнал много като треньор, но това не значи че е най-добрия и най-великия. И той е човек и той може да сгреши , не е Бог .
Какво стана с онзи треньор прехваления - Специалния ? Нали уж всички пишеха че е най- най в света ? И какво се оказа , че е един посредствен и слаб треньор .
Така че не си мисли че щом те били сложени там , са най-компетентните и най-можещите. Не казвам че аз съм повече от тях , само казвам че има алтернатива .
Аз повече няма да пиша днес коментари че имам друга работа .

stan_the_great
21.11.2016 21:56

Алеле майко, не знам откъде да ти хвана написаното, за да ти обясня, че не си в час,ама изобщо. Човек, сложен за централен нападател, това му е работата, да умее да бележи попадения-дали да добута топка след пас в малкото наказателно поле, дали след индивидуален пробив след бърза контра, напълно е без значение. Чичарито да не би да вкарва някакви шедьоври, но го ценят, защото умее да се пласира на правилното място в точния момент. Суарес и Кешеру нямат почти НИЩО общо в стила си на игра. Единият е борбен и агресивен, понякога дори наподобява Диего Коща като поведение на терена, а румънецът освен да поспори за някое неотсъдено нарушение, е почти напълно незабележим, когато топката не е насочена към него. Освен това,ако Марселиньо викаш ти е в състава, заедно с Лукоки,Мисиджан,Кафу и Вандерсон, как по дяволите ще изглежда схемата ти на игра. Все едно Лудогорец ще играят 2-ри мач от елиминационна фаза и са паднали в първия с 3:0*lol**lol* всичко живо в нападение. Не че нещо, ама в центъра се ползват двама халфове и това са Анисе и Дяков- пробвали са Марселиньо в по-задни позиции като партньор на Дяков мисля, че беше, и нещата бяха доста зле, просто не му е там позицията. Другите ти изброени не искам и да си ги представям да играят до Дяков или Анисе, защото ще са още по-плачевни нещата. А за Стоянов-има си треньори на вратарите и те са далеч по-компетентни от теб, мен или някой друг в този сайт, за да преценят дали даден играч е във форма или не. А и Дерменджиев не е прост-щом постига такива грандиозни за българските стандарти успехи, значи си знае какво прави.

nikolaigalata
21.11.2016 17:55

Не стига че пак нещастния вратар Стоянов ще пази ,ами и този нещастник Кешеру и той ще седи цял мач на терена . Този Кешеру не можаха ли да разберат че не е вече добър футболист , За какво ще стои цял мач отпред , само да опропастява атаките. Вкара няколко гола в българското първенство при слабаците , отиде да прегръща Дерменджиев и треньора омекна. Започна да го слага пак . Махайте го тоя слабия . Вандерсон , Мисиджан, Кафу и Лукоки трябва да са в предни позиции . Какво ще ми стои тоя Кешеру там най отпреде и ще чака на готово цял мач . Той няма грам техника , никой не може да излъже . И дрибъл няма . Кръгла нула е , обаче явно са слепи от Лудогорец . Сега като Паднат заради тоя Кешеру ,дето ще стои за украса цял мач или заради "най-добрия" вратар в света Стоянов и ще мънкат после . Ама те са го казали хората :
Това което сам си направиш , никой друг не може да ти го направи .

kapitana123
22.11.2016 05:59

"... Марселиньо е вътре със сигурност , въпреки че на последък не е в много добра форма ...." това напоследък вече е от две години. Проклятието "национал на България" явно тегне и над него, щото навремето наистина играеше, но откак влезе в гарнитурата *joking* стана плеймейкър дет не може един точен пас на 10 метра да даде. Ако тетка Недка играе за 90 мин ще има едно нормално отиграване, което между нас да си остане, на Марселиньо не във всеки мач му се случва.

nikolaigalata
21.11.2016 20:42

Приятелю , първо аз не съм изредил целия състав че да ме питаш къде бил Марселиньо в отбора ми . Марселиньо е вътре със сигурност , въпреки че на последък не е в много добра форма . А Кешеру отбеляза гол срещу Арсенал понеже стои отпред , чака и имаше късмет да му подадат пред гол линията . Той е готованин , чака другите да направят всичко и той само да отклони топката към вратата от 1 - 2 метра . Този тип играчи - консуматори са ми напълно антипатични , един от тях е Луиз Суарез . И той така - чака да му свършат мръсната работа и той накрая от 5 пропуска, шестия път вкарва . Все пак да отбележа че Суарез е по-добър от Кешеру, просто ги сравнявам понеже имат еднакъв стил на игра . Защо трябва да се избира задължително на върха на атаката някой от двамата които ти изброи: Кешеру и Кишада ? Като не стават и двамата , ще се сложи друг ,който става . Аз вече ги изброих в предни позиции кои трябва да са : Лукоки , Мисиджан , Вандерсон, Кафу . За какво им е този Кешеру , да стои и да чака цял мач ли ? Не съм съгласен , но за жалост треньора е съгласен . А за Стоянов колкото и да се оправдава ,няма да му повярвам. Понеже слабата му форма не е от една седмица , а от повече от 2 години . Това че треньора и ръководството не го виждат това , не означава че не е вярно . И те са хора и те бъркат . За жалост повтарят едни и същи елементарни грешки , които пък водят до загуби на точки . Борян , въпреки че не игра последната една година и си загуби малко формата ,е в пъти по-добър от Стоянов .

stan_the_great
21.11.2016 19:16

Ти нормален ли си? Къде е Марселиньо за бога в състава ти? И какво прави там Джоди Лукоки? Та той не знае какво е това титуляр в мач от Шампионска лига.. И гледай малко повече мачове на Кешеру-точно в момента е в доста добра форма- бележи в шампионата, вкара и на Арсенал, след като му гласуваха доверие. Просто видяха, че когато Кафу е на върха на атаката става незабележим и трудно може да сътвори нещо креативно, за разлика от една позиция на фланга, където е във вихъра си като нахлува навътре в наказателното и бележи. Т.е. необходим е някой на върха на атаката, а това ще да е някой измежду Кишада и Кешеру-сам прецени кой заслужава повече. А за Стоянов той сам си го каза човека- тръгват да коментират играта му един куп хора, които си нямат и на идея какво представлява вратарският пост и какво означава да не си във форма. Сам си го каза, че точно една седмица не се е чувствал достатъчно подготвен и кривнал от правия път. Аз донякъде мога да се съглася с това- изцяло негова грешка имаше в Швейцария при изравняването, както и в турнира в Япония направи няколко леки грешки. Но с една стабилна защита пред него, е демонстрирал, че може да бъде на супер ниво. Дано няма леки грешки в защита срещу Базел и да се намесва основно при удари от дистанция и статични положения. А и Борян няма почти никакъв опит в подобен тип мачове от евротурнирите и груповата фаза на Шампионска лига..

pdyotova
21.11.2016 16:18

Специалистът ще направи пет промени по състава за решителния мач с Базел от групите на Шампион­ската лига в сряда.