Липса на зрелище между Черно море и Пирин

19:33
Липса на зрелище между Черно море и Пирин

Отборите на Черно море и Пирин 1922 Благоевград не успяха да си отбележат гол в мача помежду си от 14-ия кръг на Първа лига и срещата завърши 0:0.

 

Дебютният двубой от футболния ни елит след паузата за национални отбори не предложи голямо зрелище за публиката и двата тима не създадоха множество положения пред съперниковата врата. Все пак моряците трябва да съжаляват повече, че не спечелиха, тъй като имаха една сериозна възможност за гол, а и техен редовен гол бе отменен заради засада.

 

След скучно първо полувреме, в което властваше борбата в средата на терена, в началото на втората част Черно море стигна до най-чистото си положение за гол. След грешка в отбраната на Пирин Коконов получи топката отляво на наказателното и намери свободния Александър Цветков. Ударът на халфа от пет метра попадна в обсега на Красимир Костов, който изби. В 65-ата минута дойде и най-спорното положение в мача. При едно изпълнение на пряк-свободен удар топката бе избита към младия Валентин Йосков, който я прати в наказателното поле, където попадна у Стефан Станчев, който я прати в мрежата, но страничният съдия вдигна флага за засада.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация