Дерменджиев: Важни са трите точки и това, че Лудогорец е на първо място

19:55
Дерменджиев: Важни са трите точки и това, че Лудогорец е на първо място

„Знаете, че имаме доста национали. За нас се получи един добър мач“, заяви старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев след победата с 2:0 над Берое в отложен двубой от първия кръг на Първа лига.


„Имахме добър контрол над топката през първото полувреме, вкарахме два гола и отборът се успокои. През второто полувреме направихме няколко грешки, които се отразиха. Опитахме се да задържаме повече топката и то главно в защитата, но в крайна сметка важни са трите точки и Лудогорец е на първа позиция“, каза още Георги Дерменджиев


„Подхождаме напълно професионално. В крайна сметка ние имаме основания да бъдем доволни от играта на всички. Владо имаше две-три ситуации, които неутрализира, а Дяков даваше тон в средата на терена“, добави треньорът на Лудогорец, попитан за участието на националите, които клубът има в редиците си.


„Ранните голове ни дадоха спокойствие, но то в някои случаи може да ни изиграе лоша шега. На базата на едно такова спокойствие направихме доста грешки“, продължи наставникът на разградчани.


„Първото място е една изключително отговорна позиция и ние трябва да поддържаме високо ниво във всеки мач. Няма да походим различно и в Разград. Очаквам следващият мач с Берое да е значително по-труден отколкото тук. Трябва да обърнем много голямо внимание на мотивацията“, коментира още Георги Дерменджиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KMFDM
16.11.2016 20:44

ОфФффф като видя рибешката физиономия и винаги очаквам пак глупости.Какви национали ,какви 2 лева ве ръб прост.Толкова ли нямаш собствено мнение ,че все ползваш заучените фрази на пи ар на РЕЗАКСПОР.Как сега били важни 3те точки с/у Берое,но когато Реал,Арсенал,ПСЖ,ви жалят и ви ДЪНЯТ с малки резултати дрънкаш ,''че сте играли като с равни''.Хахахах тъпа рибо и те идваха само за 3 те точки ,а с колко ще ви изнасилят им е все едно,така,че вземи малко понаучи нещо ново.

KMFDM
19.11.2016 05:35

Ти чуваш ли се какво говориш ве ,още един промит мозък.Кой мач сте играли като с равни след като сте загубили ве ръб.Стига дъвчи малоумните реплики на смукачев(лизача на анални точки на домус ага)Знаеш ли какво написаха в сайта на Реал след победата им на Резакспор?>''Дойдохме в София ,взехме си 3-те точки и се прибираме .''И дават снимки на играчите в самолета,а тука всеки подмазвач тръби ,че били играли като с равни.Офффф смехурковци сигурно и в Лондон с/у Арсенал играхте като с равен ще каже някой като теб.

sundza
17.11.2016 09:29

Абе уважението си е уважение, ма и пича е прав, че вашия е само със заучените фрази. Тука трите точки са важни, а когато ги изгубихте срещу нас не бяха. Помниш, нали - мач без значение, мисълта на друго място....? Ако и сега бяха омазали пейзажа, щеше да пелтечи същите заучени глупости. Както и с мачовете в ШЛ - преди мача е "имаме си нашите шансове", а след него - "изгубихме от голям отбор, играхме като равни". Ма кое и кога кореспондира с истината е друго. Като цяло няма лошо в такива изказвания, но не е лошо понякога да вкарваш и собствено мнение. Иначе, очаквано и заслужено към момента сте първи, което пък би трябвало да ни накара да се активизираме още повече и да играем още по-добре. Поне ще е интересно.

kabela91
17.11.2016 00:36

Имай уважение бе господин никой за кой се мислиш и какво общо имат 3те точки срещу Берое със мача на Реал или Арсенал. Естествено , че са важни 3те точки за крайното класиране всички точки са важни а после можеш отново да играеш на европейска сцена. Нормално е когато се наливат куп пари някъде да се очаква да се печели . И да имахме мач който наистина играхме като равен с равен с Реал и Арсенал и какво завиждаш ли или те е яд за нещо . Не се ли радваш , че български отбор гледаш когато играе в Европата или се кефиш като французин или англичанин се радва на наш гръб ? Който и да е български отбор когато играе в Европа съм за него и стискам палци и изживявам емоция с него.

night_wolf1984
16.11.2016 23:39

добре ,ма Лудогорец не е като байерн от 100 години в ШЛ....кво те бърка тебе...нима байерн не са изпитвали трудности с ЦСКА...защо да няма и още един костелив орех Български в ШЛ...за другите отбори...що все трябва да сме пораженци...това от османско робство ли е останало...Бъзикам се аз ,че са турци..но истината е,че само те ни носят точки в Европа...аре сега ме залейте с пумия...Само ЦСКА,но никога оранжево !!!