Питър: Пулев, аз съм твоят кошмар! Готви се за нокаут!

13:58
Питър: Пулев, аз съм твоят кошмар! Готви се за нокаут!

Самюъл Питър се зарече да нокаутира Кубрат Пулев, когато двамата боксьори тежка категория се сблъскат в "Нощта на шампионите" на 3 декември в "Арена Армеец" в София.


За първи път в 7-годишната си кариера Пулев ще се бие на родна почва в България в опит да затвърди позицията си на твърд кандидат за световната титлата на IBF тежка категория.


На пътя му стои бившият световен шампион на WBC Питър – боксьор със страховит удар, който три пъти събори Владимир Кличко на ринга в първата им схватка.


В ексклузивно изявление от тренировъчния му лагер в Лас Вегас Нигерийския кошмар отправи предупредителни слова към Кобрата преди сблъсъка тежка категория.


"Надявам се Пулев да тренира здраво и да е готов за 3 декември, защото аз вече съм в страхотна форма и идвам в България да го нокаутирам", каза Питър. "Време е да си върна световната титла и няма да позволя на никого да се изпречи на пътя ми. Пулев, аз съм твоят кошмар! Готви се за загуба!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
17.11.2016 10:33

Говори за да привлича внимание ... Голяма част от бокса е вече цирк , включително всички пресконференции и "компетентни" мнения от какви ли не смучещи плужеци покрай тях ... Просто такива са "правилата" за да се вдига рейтинг към мача - повече рейтинг=повече манги ... Ясно е че тоя няма никаква подготовка и след 4тия рунд ще се разкарва като стар пияница в градски парк ... Очаквам победа по точки , но категорична за Кубрат

Notlike
17.11.2016 01:37

Такива чернилки се бият след седмия рунд - като gas out-не, става боксова круша.

UnitedRules
16.11.2016 17:41

Дерек Чисора ми изглеждаше по-опасен противник от Питър. Смятам, че Кобрата ще го премаже, не съм сигурен ще успее ли да го нокаутира, но със сигурност ще му е необходима медицинска помощ на Питърчо след мача *smile*

razbira6tia
16.11.2016 17:02

Тоя е голям глиган,див нерез,няма какво повече да кажа за него,изрод.

Superbia
16.11.2016 14:22

Кобрата ще го бие по точки. Тея африканци носят много бой...

Xelikopterr
16.11.2016 14:14

Тоя постоянно говори за нокаут, понеже знае, че не може да изкара цял мач, или дори и да издържи, ще е изял много повече тупаници и пак ще загуби, т.е. единствения му шанс за победа е чрез нокаут.

sdw
17.11.2016 08:30

Или защото от 36 побед, 29 са му с нокаут. Помисли и затова защо говори толкова.