Специалния се стресна от Бари и скри Интер

15:16
Специалния се стресна от Бари и скри Интер
Жозе Моуриньо разгневи пет хиляди тифози на Интер, които се бяха приготвили да наблюдават откритата тренировка на "нерадзурите" в събота. Феновете на миланския гранд останали бесни, след като вратите на тренировъчното игрище били залостени, а хора от администрацията на Интер учтиво обяснявали, че синьор Моуриньо е решил да направи промяна в плановете си и да закрие последното занимание преди домакинството на Бари от първия кръг на Серия "А".

Според италианските медии, възпитаниците на Специалния били преместени на друго тренировъчно игрище, което било напълно недостъпно за всички външни лица.

Изглежда класата на новаците в италианския елит сериозно е стреснала Моуриньо, който през този сезон ще търси втора поредна титла на Италия с отбора, притежаван от Масимо Морати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tyrion
23.08.2009 16:58

добре бе пич, ама те какво са написали , ти дефакто преразказа материала деа

Kura_na_qnko
23.08.2009 16:43

Оххх уинър уинър ... *joking* Тренировката е закрита от Моуриньо и той това го обяви още след вчерашната ,която беше при отворени врати .Тогава имаше проблеми с главното игрище и отборът бе преместен на странично.Това не се хареса на феновете и те освиркваха .Затова днес са на затворени врати *wink*