Рафа призна: Нямам повече пари

16:59
Рафа призна: Нямам повече пари
Рафаел Бенитес разкри, че до края на август няма да привлича нови футболисти в Ливърпул и по този начин индиректно призна, че преди няколко дни двамата американски собственици на клуба са го оставили с лимитиран бюджет за трансфери.

Както е известно, преди два дни мърсисайдци официално привлякоха защитника на АЕК Сотирис Киргиакос за 1,8 милиона паунда.

Напомняме ви, че в лагера на "червените" Мартин Шкъртел и Даниел Агер ще са поне за месец аут от тераните и гръцкият бранител бе закупен по спешност. Бенитес на няколко пъти бе разкрил, че има нужда от още един нападател в състава си и вчера той бе запитан дали наистина възнамерява да доведе голаджия на "Анфийлд" до края на трансферния пазар.

"Не, опасявам се, че ще спрем дотук засега. Ще трябва да се борим за титлата с наличните футболисти, за които аз смятам, че имат класата да спечелят Висшата лига", коментира испанският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

realsamomanutd
31.08.2009 19:35

абе в криза сме ве вие кво сикате да бълват кинти кат луди ли

elclasiko
23.08.2009 20:58

омг за ко ни е ван дер варт от за акуани глен и соркис е искарчил 28.5 от алонсо и арбелола има 42 тея собственици мн зле колко пари са зели ебаси злетата 13,5 нищто не са дали тая година баси злетата тряше приеме офертата за алонсо хунтелар + 24 млн и да видим собствениците ко ши земат пуууууууууууууууууууууууу

lamers_pro
23.08.2009 18:04

Аре бе,тия педераси да дадат малко пари за наем за Ван дер Ваарт!!! *angry*