Джеко свали шортите на Сократис, а после нападна съдията и гърците (видео)

16:41
Джеко свали шортите на Сократис, а после нападна съдията и гърците (видео)

Нападателят на Босна и Херцеговина Един Джеко е в недоумение заради решението на шведския съдия Йонас Ериксон да му покаже червен картон по време на световната квалификация с  Гърция миналата вечер (1:1).

 

Голмайсторът на драконите предизвика меле между футболистите на двата отбора в заключителните минути на двубоя от група "H", след като свали шортите на Сократис Папастатопулос след единоборство край флагчето за изпълнение на корнер в полето на елините. 

 

След спречкванията главният арбитър на срещата вдигна втори жълт картон на Джеко, а Кирякос Пападопулос, който бе друго главно действащо лице в блъсканицата, изгърмя с директен червен.

 

"Получих червен картон за нищо. Не знам каква е причината да бъда изгонен. Според съдията, аз съм предизвикал безредиците на терена. Недоумявам как бих могъл да съм виновен за това при положение, че лежах на терена", сподели Джеко.

 

"Чувствата ми са такива, каквито биха могли да бъдат след загуба с 0:3. Гърция не заслужаваше да спечели точка. Дори щеше да бъде закономерно, ако ги бяхме били с 4:0", каза още нападателят.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
14.11.2016 21:39

...Ми иска му се нещо, бе, то при тях си е нормално и си е човещинка...*sick*