ЦСКА пробва удар по Левски

14:14
ЦСКА пробва удар по Левски
ЦСКА се опитва да нанесе нов удар по Левски, след като с нулевото равенство срещу Динамо Москва отново напомни на "сините" за истинските стойности в евротурнирите само ден след разочарованието Дебрецен, съобщава "Меридиан Мач"

"Армейците" може да уредят с Кьолн преминаването на Йордан Тодоров при "козлите". Немският клуб следеше отблизо Живко Миланов от състава на шампионите, но тази седмица стана ясно, че националът поне до зимата ще си остане на "Герена". Тодоров е другият класен десен бек, останал в "А" група, след като Литекс направи сделката на лятото и прати Станислав Манолев в холандския гранд ПСВ.

Мениджърът на Тодоров Емил Данчев има повече от отлични връзки в Германия, където нашумя покрай трансферите на Димитър Бербатов. Данчо Тодоров от доста време иска да си уреди клуб в чужбина, но няколко пъти се разминава с възможността да напусне "Българска армия".

Особено след конфликта му с Любослав Пенев през пролетта все по-усилено се говори за негова продажба, но до затварянето на трансферния прозорец остават по-малко от 10 дни. Най-сериозен интерес към Тодоров досега показваха отбори от Румъния и Русия. При отпадане от Динамо Москва може да се очаква, че почти сигурно Тодоров ще напусна, за да може с парите от трансфера му шефовете да оптимизират бюджета.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YNWA_NIKITA
23.08.2009 22:18

ЕИЙ ЗАБРАВИХ ДА ЧЕСТИТЯ НА ЛЕWCКИ ПАК ВЕЛИКИЯ ЕВРО ПРОБИВ.
ХА - ХА - ХА
ЛЕВСКИ - ДЕБРЕМЕЦЕН -

kuramiian
23.08.2009 14:49

хахахах успех! тоя удар ще е колкото по Левски 2 пъти повече по дъска ако продадат 1 от "най-добрите" с които разполагат