Националите до 19 г. тренираха преди мача с Дания

21:32
Националите до 19 г. тренираха преди мача с Дания

Юношеският национален отбор до 19 г. проведе 60-минутното си тренировъчно занимание преди евроквалификацията с Дания, като всички играчи взеха участие.

 

Под ръководството на селекционера Ангел Стойков националите тренираха с настроение и желание, като са мотивирани да зарадват родните привърженици с добра игра и да постигнат нов успех, след като се наложиха над Португалия с 1:0 на старта на квалификациите.

 

"Срещу Португалия имаше моменти, в които бяхме силно притиснати от този силен отбор, но момчетата не се пречупиха. Вярвам в тези момчета. Дотук от началото на съвместната ни работа те винаги са оправдавали моето доверие", заяви сeлекционерът Ангел Стойков.

 

В събота, България се изправя срещу Дания във втория си двубой от група 8 в квалификациите за ЕВРО 2017. Мачът е от 14:30 часа на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен.

 

"За мен Дания е най-силният отбор в групата. По-сериозен от Португалия. Момчетата знаят, че ни чака още по-тежка битка. Искам отново да видя характера им. Най-важното е, че колективните качества на отбора ни са на висота”, добави Стойков.

 

Входът за всички желаещи да подкрепят националите е свободен, а двубоят ще бъде предаван и на живо в YouTube канала на БФС – BFU TV.

 

Футболистите, които взеха участие в тренировката са:

 

Вратари: Даниел Наумов (Лудогорец), Слави Петров (ЦСКА-София);

 

Защитници: Петър Генчев (Септември), Васил Добрев (Септември), Мариян Димитров (Септември), Ангел Лясков (ЦСКА-София), Петко Христов (Славия);

 

Полузащитници и нападатели: Светослав Ковачев (Лудогорец), Ивайло  Климентов (Лудогорец), Ивайло Найденов (Левски), Георги Янев (Левски), Асен Чандъров (Септември), Иван Тилев (Септември), Стивън Славков (Локомотив Пд), Георги Русев (Елче, Испания), Станислав Иванов (Левски), Тонислав Йорданов (ЦСКА-София), Валентин Йосков (Черно море).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация