Любо Пенев натири двамата португалци

10:51
Любо Пенев натири двамата португалци
Старши треньорът на ЦСКА се отказа от Руи Мигел и Давид Силва. Двамата португалци не попаднаха в групата за двубоя срещу Спортист Своге от третия кръг на "А" група, съобщава "Дневник".

Мигел беше един от любимците на Пенев, като беше в основата на отбора за досегашните срещи. Срещу Динамо Москва той попадна в разширения състав, но след това изненадващо отпадна от групата. Ден по-късно се заговори, че нападателят е ядосал треньора с решението си да разтрогне договора си с ЦСКА.

Заедно със сънародника си Силва дойдоха от Локомотив Мездра през зимата, като червените платиха за тях 300 хил. евро. Силва почти не е играл за новия си отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alex_su
23.08.2009 14:48

знаех че любо е в добри отношения с отбора валенсия.и тъй като това е истина те му дали давид силва а той...взема че го маха.браво любо *joking*

Futbulfen
23.08.2009 14:14

Аз имам надежда в Бойко,п озле няма да стане..дано само се усети и някакво развитие. Аз излизам лек ден на тебе и на останалите

MeToDueB
23.08.2009 14:12

поне ние феновете можем да се организираме .. да им напавим един мигинг и да протестираме .. да дадат базите на отборите на концесия, че да направят един свестен стадион.

Futbulfen
23.08.2009 14:11

Че са пред нас спор няма..не след няколко години ами вече са. Виж гледах некъв репортаж с базата на молдовския Шериф и тряа ти кажа , че при нас така скоро няма да има за жалост. Виж какво става в Кипър,Румъния , Сърбия , Черна гора и още и още .. те се развиват , а ние не,но пак ти казвам не ние феновете може да оправим това *wink*

MeToDueB
23.08.2009 14:10

Когато има силен Левски и ЦСКА, тогава има и национален .. Тогава ще има и коефициент .. тогава ще се оправи футбола. Дай да се храним са и да палим свещи "вечния враг" да отпадне .. така ли ?

MeToDueB
23.08.2009 14:08

и какво ? Като си истински фен на Левски, вече не си българин ли ? Нима не искаш да се вдига тоя клубен коефициент, който след 3,4 години сигурно .. ще е паднал адски много с тия игри, които представяме в Европа .. и тия загуби. Като съм фен на ЦСКА и кво .. ще си пожелавам някакви тъпи унгарци да победят българския отбор ли ??? Разбира се че не .. иска ми се българските отбори да смазват другите, но след това някой фен може да ме издразни .. като каже "ейй виж ти .. ние ги смазахме, а вие паднахте" .. примерно. Или ние влезнахме, вие не .. за мен в Европа няма ЦСКА и Левски .. има България. Естествено най-много тръпна за ЦСКА, но искам и другите да вървят напред .. а не да падат от някакви отбори от страни, които футбола не е основен спорт .. но след няколко години ще са пред нас, ако вече не са.

Futbulfen
23.08.2009 14:05

Тоя процес е необратим .. вие сте срещу нас , ние срещу вас това е.. Методиев не го разбира. И не разбирам тези който ми казва: бъди българин поне днес (ц(*КА играе примерно с Динамо) Не ги разбирам защото ако си истински фен и обичаш Левски сърце няма да ти даде да стискаш палци за ц(*КА.. евала на Литекс , евала на Черно море , но на вас успех не мога да пожелая и съм сигурен че много хора са на това мнение.. не защото са лумпени, а защото са фенове,истински фенове на Левски или ц(*ка .. това е!

MeToDueB
23.08.2009 14:05

еми това к** за .. яко ме дразни честно да ти кажа .. абе тъпотия пълна. Идиотщина .. и се дразня адски и на нашите лумпени и на "сините" лумпени .. "големи отбори .. големите фенове" .. за това в Европа всички сме жалки. Доволен съм, че поне моя отбор се бори .. друго похвално няма. Злетаци пълни .. стадиони няма, отбори няма, фенове няма.

JEP
23.08.2009 14:03

Ще се вика, щото нема какво да се гледа долу на терена ,така е. *wink*

Futbulfen
23.08.2009 14:01

Е добре бе човек виж си ваще фенове бе .. излезе на терена цдна и веднага се вика : К*р за Левски .. поведе цдна и се чува: К*р за Левски але але але .... и т.н и т.н Какво уважение искаш бе.. не ние трябва да ви уважаваме!

JEP
23.08.2009 14:01

Така е ,вчера дадоха по Диема базата на Шериф Тираспол / Молдова/.Умрях от срам като ги сравних с тия у нас.Скоро няма да имаме качествен футбол ,тоест поне по четири паса при атака да си подадат нашите футболсти.

MeToDueB
23.08.2009 13:59

Манталитета на ЦСКА е да се бори в Европа, за разлика от един друг отбор .. базите няма да ги оправим .. много ясно. Ама поне ще има някакво уважение между нас. Какво е това дразнене сега .. кажи ми. Грозно е и е дразнещо. Губи футбола, като се правим на "лумпени" .. че то големите ни отбори .. те напазад не правят така, а ние тука имаме 2,3 малко по-напред от останалите смешни отбори (които 2,3 пак са си смешни) .. и само спориме и се обиждаме. Че те са кой от кой по-зле.

Futbulfen
23.08.2009 13:57

Методиев не си прав отново..не ние сме причината футбола ни да е на такова ниво повярвай. Какво мислиш,че ще промена ако напиша ЦСКА..какво ?! Базите ли ще оправим,манталитета ли .. ?! КАКВО ?!?!?!

MeToDueB
23.08.2009 13:55

те фактите го показват, че ЦСКА е най-успешния български клуб. Пиши нормално името .. поне. Какво е това неуважение .. за какво ? За мен, като ЦСКА е най-великия български клуб .. какво ? Пиша Левски нормално .. не ви наричам говеда. Много ме дразни това неуважение към отборите и феновете. . за това няма да има футбол и отборчета от : Унгария, Беларус, Финландия, Словакия .. и къде ли не още, ще ни мачкат в Европа .. за това.

Futbulfen
23.08.2009 13:55

Ти лежиш ма стари лаври и именно заради това скоро няма да видиш отборчето си в Европа .. и вместо да спориш като не си прав прочети една книжка с историята на славния ви изкуствен натирен и натрапен отбор *sick*

JEP
23.08.2009 13:53

Знам, че евентуално ще акустира в Налчик. Пожелавам му успех има всички качества за ценрален нападетал и дано ги развие в Русия.Любо знае какво прави.

Futbulfen
23.08.2009 13:53

MeToDueB не знам дали ти е ясно , но за мене Левски е най-великия клуб в България и винаги ще ви тъпчем, независимо какви резили ни подготвят разлигавените ни звезди в Европа.. разбираш ли ..!? НЕ смятам Ц(*ка за велик клуб *joking*

MeToDueB
23.08.2009 13:52

напиши поне един път ЦСКА нормално .. и името на стадиона. Така ме провокираш да обиждам .. и ме дразниш. Нали си фен на футбола .. някакъв върл ушким. Не може най-успешния и достоен български клуб, да не го наричаш с итинското му име !

Futbulfen
23.08.2009 13:51

JEP изпуснахте Муши .. явно вие феновете на ц(*ка го харесвате , но Любо не *wink* Момчето е пренебрегвано и ше бяга в Русия колкото и да му се играе за вас *sick*

JEP
23.08.2009 13:49

Не харесвам Мигел ,на когото викам "Мекия" още откакто го гледах за първи път и ще ви кажа защо. Той няма едно спечелено единоборство с противников играч откакто е на Армията,камо ли спечелена топка в предни позиции и последващо подаване към съотборник. Пасовите му са трагични -явно не знае какво е това , а за голови такива не се сещам,не си спомням и да е опитвал двоен пас.Няма дрибъл, не показва бързина.Вкраните от него попадения са или на празна врата ,ако не я изкара в аут, или плод на голяма случайност при негов удар по посока на врата, а в такъв случай може да е искал да я подаде на някого.Така си мисля аз вие може да имате друго мнение.За мен напускането му е празник, защото сега ще имаме атака.Виж Муши е друго измерение и съм сигурен ,че ще има много футболни успехи.

Futbulfen
23.08.2009 13:49

Т'ва не учудва никой, който следи българския футбол. УИния от Кочин парк всяка година,всеки сезон купуват на килограм негри,латиноамериканци и т.н. и след 1, макс. 2 години половината са ненужни..това е политика на клубчето , с която обаче ц(*ка си демотивира юношите и както стана с много от тях .. подписват с други отбори от А,Б или В група. Относно самите футболисти съм съгласен с Методиев за Мигел .. Мигел има нюх и е много полезен

Cris_7
23.08.2009 12:55

И аз мисля ,че Мигел е ефективен и трябва да остане , па ония Давид Силва да го махат..

MeToDueB
23.08.2009 12:13

Мигел е съвсем друг тип футболист .. Муши стои и чака на голлинията, Владо Манчев е доказан, но с тая контузия .. не става така, трябват ни "нечупливи" футболисти .. Мигел умее и да организира, не само да чака в наказателното .. така че Мигел искам да остане. ВКарва .. и е вкарвал много важни голове. И почти всеки път си вкарва .. и изпуска да. Ако не вкарва, ще направи асистенция, но е активен почти винаги.

Kalinho
23.08.2009 12:10

ми аз не съм фен на цска ама при положение, че имате и Вл. Манчев и Муши който поне според мен са с класа над португалците няма смисъл да ги държите на сила. А Руй Мигел толкова пропуска че не знам кога вкарва, в цска поне според мен има много по класни реализатори от него

MeToDueB
23.08.2009 12:05

ситга бе .. Руй Мигел си ни трябва. Оставете на страна пропуските, но винаги е там където трябва и вкарва. За него ме е яд .. защото е грамотен тактически, винаги знае къде да стои .. знае да я подава и т.н ..

Kalinho
23.08.2009 11:59

vladolinko стига пък ти глупаци та Димитър Пенев може да не съм фен на цска ама винаги ще го уважавам и никога няма да си позволя да кажа глупак на най - успелия ни тренъор. Просто трябва да имаме уважение към човек направил толкова много за футбола и донесъл ни толкова много радост. Иначе за чичовото че не става за тренъор се вижда и от марс...

vladolinko
23.08.2009 11:41

ами брат то да има един читав треньор хараби ама като няма ... само глупаци се редят на тоя пост ... май от доста години насам ... така че нормално е *smile*

Kalinho
23.08.2009 11:20

абе по принцип играчи който искат да бягат нямат място в който и да е клуб. Чудя се обаче как само при цска вземат някой играе един полу сезон и на следващия изведнъж става ненужен : )