Стоичков поддържа пряка връзка с Йорданеску

09:38
Стоичков поддържа пряка връзка с Йорданеску

Един от акционерите в ЦСКА София Христо Стоичков често се чува по телефона със старши-треньора на отбора Едуард Йорданеску, пише "Тема Спорт". Именно Ицо представи 38-годишния румънец за нов наставник на армейците преди два месеца и половина. Оттогава Христо си е в Маями и не се е прибирал в България. Това обаче не му пречи да поддържа връзка с Йорданеску, който пое червените със съдействието на Камата.

 

Двамата обсъждат почти всяка седмица ситуацията в отбора. Въпреки слабите резултати на тима Еди се ползва с доверието на ръководството на клуба и негова смяна не е обсъждана.

 

След изиграването на последния мач за тази година, който е в средата на декември, управата на ЦСКА София и Йорданеску ще направят анализ на представянето на тима и ще очертаят перспективите за развитие. Поне такива са плановете за момента.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
10.11.2016 11:14

При нас треньора работи, извел ни е до първото място и го гонят. При тея от треньора нищо не става - държат го.... И после Лудогорец що доминират?! Защото собственика е намерил успешната формула и не я пипа, а надгражда.