Ратко се чуди кого да пуска

09:45
Ратко се чуди кого да пуска
Дори и треньорът на Левски Ратко Достанич не е наясно с какъв състав ще играят сините срещу Дебрецен в сряда. Реваншът за влизане в групите на Шампионска лига е във вторник от 21.45 часа в Будапеща. В първата среща Дебрецен спечели с 2:1 на Герена.

Треньорът на Левски има да решава куп проблеми в защита. Те са свързани с Живко Миланов и Юсеф Рабех. Националът е с контузия и не е ясно дали ще се възстанови до вторник. Ако това не стане, в дясната зона на отбраната на Левски отново ще има промени, макар че вариантите не изглеждат много. Контузен от месец е Лъчезар Балтанов, който може да бъде използван на този пост. Шакиб Бензукан не бе убедителен на този пост в срещите с Ботев и Миньор, а силата на Веселин Минев е като ляв бек.

Юсеф Рабех бе върнат в първия състав, но Ратко Достанич не е решил на 100% дали да използва скандалния мароканец. Вариантите, ако Рабех не играе, са Елин Топузаков, Йордан Милиев и Виктор Генев. Вероятно е и четиримата стопери на Левски да пътуват за Унгария в понеделник. Достанич ще определи групата за Дебрецен днес, след поредната тренировка, която отново е закрита.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ross_m1
23.08.2009 17:56

АКО пак пусне Генев няма да гледам мача НИЩО лично ама момчето е много зелено,първия мач *evil* ми дигна кравното ,не само той ,Христов и т.н *stop*

lamers_pro
23.08.2009 15:16

Според мен трябва да играем атакуващо от начало до край затова:
Петков, Вагнер,Топчо ,Рабех,Бензукан, Жо,Бардон,Дарко, Сърмов,Зе, Ортега.
Просто имаме НУЖДА от гол:
-Христов не вкарва.
-Веско Минев е по-слаб от Луско в нападение
-Йовов не трябва да докосва терена

Kalinho
23.08.2009 12:11

объркам съм леко буквите М. Огнянов *smile*

Kalinho
23.08.2009 11:22

съгласен съм с вас ама Саша няма място в състава по добре Мариан Агнянов или Н. Димитров *wink*

Futbulfen
23.08.2009 10:45

Един треньор на Левски няма правото да се чуди кой да пуска..освен причината да е голям избор,а в случая уви НЕ Е! Или всичко или нищо във вторника и според мен Левски трябва да излезе така: Петков , Живко (Бензукан) , Топчо , Рабех , Вагнер ( в форма е и е далеч по-способен от Веско в атаката) , Зе , СЕдрик , Дарко , Жо , Саша и Дениран .. успех лавина!

tamate_unufreev
23.08.2009 09:54

е защо се чуди Радко Пиратко кого да пуска. на всички им е ясно че Борат "реди" състава така че .... *joking*

Adrian000
23.08.2009 09:53

Няма какво да губим: Петков; Минев, Топузаков, Вагнер; Жоазиньо, Зе Суареш, Тасевски, Бардон, Симомонович/Огнянов; Ортега, Христов/Кръстовчев! Ако започнем плахо отпадаме трябва да направим всичко възможно да ги притиснем към стената и може и да стане! Атака от началото до края това е начина!