Херо: Културно бих отказал на Левски

16:41
Херо: Културно бих отказал на Левски

Старши треньорът на казахстанския Иртиш Павлодар Димитър Димитров се прибра обратно в България след края на сезона в Премиер лигата. На летище “София” опитният специалист, който сътвори чудеса начело на скромния клуб от Павлодар, за пореден път заяви, че не е водил каквито и да е разговори да се завърне начело на Левски. Нещо повече, Херо призна, че ако все пак някой се свърже с него с желанието да му повери треньорския пост на “Герена”, той тактично би отклонил предложението.


“Имам договор за още една година с Иртиш (Павлодар). Надявам се нещата да се променят в положителна насока, защото финансовите проблеми, които имахме през последния сезон, бяха голяма пречка за нас. Както обаче се надявам, така и се съмнявам, защото виждам индикациите, които подсказват, че трудно нещата ще се променят. Дано обаче греша. Това, което постигнахме на фона на всичките проблеми - класиране за Лига Европа, е максимумът за Иртиш. Астана и Кайрат са от друго измерение, те са нещо като Барселона и Реал Мадрид. Аз съм изключително удовлетворен от сезона, тъй като записахме изключителен успех”, коментира Херо.


“Нямам нищо общо с Левски в момента. Имам договор за още една година с Иртиш и нямам право да контактувам с когото и да е било. Ако ме потърсят, културно ще откажа. Но не е сериозно да коментираме тази тема, тъй като никой не се е свързвал с мен, а и аз имам отношения с друг клуб. Пожелавам на “Герена” да намерят този Фъргюсън, когото търсят, и той дълги години да работи там и постигне много успехи. Аз съм последният човек, който ще коментира ситуацията в Левски. Клубът има ръководители и треньори, които са наясно с обстановката и случващото се на “Георги Аспарухов. Най-малкото аз трябва да се изказвам”, допълни още опитният специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация