От "Армията" реагираха остро и обявиха бъдещето на Едуард Йорданеску

00:33
От "Армията" реагираха остро и обявиха бъдещето на Едуард Йорданеску

Ръководството на ЦСКА София излезе с официално изявление по повод появилите се слухове, че ще се разделят с румънския треньор Едуард Йорданеску. От армейския клуб осъдиха остро тиражираните информации и ги определиха като "спекулации и интриги".

 

Ето позицията на шефовете на тима от "Борисовата градина":

 

"Ръководството на ЦСКА определя като спекулации и интриги многобройните писания за предстояща смяна на наставника на тима Едуард Йорданеску.

 

В знайни и незнайни медии и сайтове заваляха статии за треньорска рокада и преговори с нови наставници, които не отговарят на истината.

 

Има също така 2-3 подводни камъка, без акредитации за стадион „Българска армия“, които в желанието си да се слагат и харесват на други отбори, хитро и нагло се опитват да манипулират армейската общност, мислейки си, че така оказват някакъв натиск на клуба, треньорите и футболистите.

 

Досега си мълчахме, за да не се трови атмосферата, но предупреждаваме кукловодите и техните слугинажи, че ако се продължи в същия дух, то и ние ще отговорим по-остро и подобаващо. Мощно и по армейски!

 

Като клуб заставаме зад наставника и играчите и ще се стремим по всякакъв начин да им помогнем заедно да преодолеем тази трудна ситуация. Вярваме, че той и тимът имат много по-голям потенциал, но за да се получат нещата, освен време, трябва доверие и подкрепа от всички.

 

И едно важно пояснение. Всички решения за назначаване, смяна или каквото да е било, касаещо старши-треньора на тима, се взимат съгласувано от тримата акционери в клуба – г-н Гриша Ганчев, г-н Юлиян Инджов и г-н Христо Стоичков. Тримата твърдо стоят зад ОТБОРА!

 

Останалото са зле написани свободни съчинения."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Teemo
07.11.2016 12:40

Пази Боже, ако вие сте надеждата на родния футбол. Ако е така по-добре още от сега да слагат с големи букви ЗАКРИТО като печат на БФС и ППЛ.

DUHAMOCdb
07.11.2016 17:46

Доста изманипулирано съчинение, брат!!*ball*

Teemo
07.11.2016 14:26

А вие какво събирате? ЦСКА - София - Славия 1913 ~ 6 880 зрители ЦСКА - София - Нефтохимик Бургас 1962 ~ 3 100 зрители ЦСКА - София - Локомотив ГО ~ 1 750 зрители ЦСКА - София - Черно море ~ 3 000 зрители ЦСКА - София - Берое СЗ ~ 2 040 зрители ЦСКА - София - Левски ~ 21 000 зрители (11 000 са левскарите) ЦСКА - София - Локомотив 1926 ПД - при закрити врати заради наказание на ЦСКА - София. Това ли е голямото събиране??? От показаното излиза, че вие също изкарвате публика само с Левски и евентуално с Лудогорец другата година, ако не сте на 200 точки зад тях. Казах ти, че си слаб срещу фактите, но отново упорито спориш и се радваш на някакви смешни цифри.

manutd_forlife
07.11.2016 13:09

Отново, футболът е за феновете, вие като не събирате никой? Единствено изкарвате публика когато играете с Лудогорец и ЦСКА... явно хората искат да видат нещо, което в другите мачове го няма...или просто не се интересуват от отбора.

ub7
07.11.2016 10:55

от коя армия? ловешката или ...

manutd_forlife
07.11.2016 11:19

Тази която единствено може да прави някаква хореография в тази държава. Викаш, че футбола ни е в кома, еми добре, че са тези на Армията, че все още да има някаква надежда...

vasil74
07.11.2016 09:45

точно ясно и кратко........някой не разбрал?Останалото са зле написани свободни съчинения."