\"Карамелите\" клекнаха пред Лескът, играчът отива в Сити

15:56
\"Карамелите\" клекнаха пред Лескът, играчът отива в Сити
Ръководството на Евертън клекна пред защитника Джолиън Лескът и склони да го продаде на Манчестър Сити, твърди пресата на Острова. Според изданието "Дейли Мейл" Дейвид Мойс и компания ще получат 22 милиона паунда за национала, който дори бе изваден от групата на тима.

Сделката се очертава доста добра за "карамелите" след като те успяха да повишат нееднократно цената на Лескът като първата оферта от страна на гражданите бе 15 милиона паунда.

Желанието на самият футболист е да се присъедини към Манчестър Сити, което няма да е проблем след като договори личните си условия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dumbo_s
22.08.2009 17:21

Малко ми е префален , но пък каква зашитна двойка само .... Туре и Лескот + Забалета и Ричардс .... Нещата в Сити са от сериозни на горе ... Трябва им един силен треньор и ще бъдат непобедими за мене !

saka_39
22.08.2009 16:27

Като петгодишно момче е ударен от кола близо до неговото училище, в резултат на което претърпява операция. Белезите от хирургическата интервенция остават на неговото лице и до ден днешен.

Yang_G
22.08.2009 16:25

Ееееееееее най-сетне да се приключва с това ! Това беше една от най-големите трансферни саги тоя трансферен прозорец ! Не заслужава чак толков пари, но сити могат да си го позволят ! C.T.I.D