Жребий за 1/4-финалите в турнира за Купата на България

11:52
Жребий за 1/4-финалите в турнира за Купата на България

Здрав сблъсък между Локомотив Пловдив и Лудогорец под тепетата - това отреди тегленият по-рано днес жребий за 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Двубоят в пловдивския парк "Лаута" със сигурност ще бъде повече от интригуващ не само заради солидните съперници, но и заради факта, че според регламента победителят в сблъсъка ще се излъчи в една среща.

 

Далеч по-приемлив вариант се падна на градския съперник на Локомотив - Ботев. "Канарчетата" ще гостуват на стадион "Христо Ботев" в Благоевград, за да се справят със съпротивата на местния Пирин.


В морската столица пък могат да бъдат повече от доволни, тъй като съдбата се усмихна на старши треньора на Черно море Георги Иванов. След категоричната победа с 3:1 над Нефтохимик този уикенд, Гонзо си пожела всеки друг за Купата, но не и шампиона на България Лудогорец. Жребият днес изпълни желанието на легендарната деветка на Левски, след като отреди на "моряците" да гостуват край Покрития мост на третодивизионния Литекс Ловеч.


И тази година турнирът няма да се размине с любопитно присъствие в заключителната му фаза, след като на "Трейс Арена" в Стара Загора, в спор за място на 1/2-финалите, ще се изправят домакините от Верея и Дунав (Русе). Сблъсъците, част от които няма да бъде нито един столичен клуб, са насрочени за 4-ти, 5-ти  и 6-ти април догодина.


Предлагаме ви всички двойки от тази фаза на турнира:


Литекс (Ловеч) - Черно море, ст. "Градски", Ловеч
Пирин (Благоевград) - Ботев (Пловдив), ст. "Христо Ботев", Благоевград
Верея (Стара Загора) - Дунав (Русе), ст. "Трейс Арена", Стара Загора
Локомотив (Пловдив) - Лудогорец, ст. "Локомотив", Пловдив

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
02.11.2016 23:52

да свият един кашон и да им направят купа...без това тая купа няма вече стойност....само левски претендира всеки сезон за нея и точат лиги по нея *smile*

red_valio
02.11.2016 20:41

Нека първо Сините Дракони бият в Стара Загора ! Не мога да разбера как все сме гости за тази купа. Напролет мачовете вече ще са в Русе и щеше да бъде хубаво да сме домакини най- накрая !!!

stan_the_great
02.11.2016 19:56

В грешка си- Лудогорец-Дунав Русе ще е финалът за купата.