Венгер: Лудогорец е отличен отбор, но му липсва опит

00:17
Венгер: Лудогорец е отличен отбор, но му липсва опит

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер коментира успеха на тима над Лудогорец с 3:2 на Националния стадион "Васил Левски".


"Преди мача казах, че Лудогорец е добър отбор, изненадах се от бързия им старт, от скоростта им, доволен съм, че изравнихме до почивката", коментира Венгер.


"Имаме двама вратари от световна класа и това се показа и в този мач, беше важно да се класираме, сега играем срещу ПСЖ у дома, имаме шанс да вземем първото място", допълни той.


"В Лондон те играха добре през първото полувреме, а сега през целия мач. Беше важно да спечелим, тъй като това е мач от Шампионската лига, Лудогорец е отличен отбор, но им липсва малко опит, но тези мачове са добър опит за тях", каза още френският специалист по повод играта на българския шампион.


" Лудогорец са много добри, но не го разбират. Надявам се догодина, като са в Шампионската лига, да го разберат. Тогава нещата ще изглеждат по различен начин", каза още Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mesut_Ozil11
02.11.2016 02:21

Венгер за едно е прав млад отбор е и тепърва ще му предстоят големите битки видя се днес,че отбора е израснал от преди 2 години когато игра с Реал Мадрид и Ливърпул. След няколко години ако продължава да се работи правилно в този отбор като нищо ще постигат големи успехи поздравления за играта която показаха срещу нас.

sacrefisio
02.11.2016 00:21

Венгер е перфектен в даването на надежди