Гонзо: Рабех със сигурност излиза срещу Дебрецен

15:25
Гонзо: Рабех със сигурност излиза срещу Дебрецен
Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов заяви, че защитника Юсеф Рабех със сигурност ще играе в реванша срещу Дебрецен.

Както е известно, мароканецът бе хванат да шофира пиян през миналия уикенд и в ръководството на "сините" дори се обсъждаше възможността играчът да бъде натирен от клуба заради своето непрофесионално поведение. Гонзо обаче се застъпи за Рабех тогава и сега изглежда защитникът ще се върне в титулярния състав на тима за решителния сблъсък с унгарците.

"За Рабех е сигурно, че ще играе. За жалост, Живко Миланов е под огромна въпросителна. Той е мъжко момче и дава всичко от себе си, за да се възстанови. Видя се, че без двама-трима футболисти ни е доста по-трудно. Това са най-добрите и доста опитни играчи. Когато един излезе, може да намериш как да го заместиш, но когато трима ги няма, е много по-сложно", коментира Гонзо пред "Дарик".

"Неприятна ми е реакцията на хора, които преди са работили в Левски. Явно повечето от тях са левскари, само когато работят в клуба. Иначе си свалят маските и всички ги видяхме какво представлят. Една загуба и от дупките започнаха да изпълзяват плъхове", заяви Иванов по повод критиките на част от бившето ръководство на отбора след загубата от Дебрецен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
22.08.2009 16:32

Добре, че Рабех ще играе, само дано спре да пие в неделя, че да е изтрезнял за мача *smile*

XyqT
22.08.2009 16:26

Пък аз си мислех, че след тая загуба ще сменят треньора *joking*