Защо Руи Мигел не беше в групата на ЦСКА и кой смени Орлин Орлинов срещу Динамо

15:05
Защо Руи Мигел не беше в групата на ЦСКА и кой смени Орлин Орлинов срещу Динамо
Двоен скандал се развихри в ЦСКА преди и след равенството срещу Динамо Москва в четвъртък. Първо, преди началото на двубоя в лагера на "армейците" разбрали, че нападателят Руи Мигел е подал тайно молба до ФИФА за разтрогване на договора си с клуба заради неизплатени заплати, съобщава "Меридиан мач".

Именно поради това, бившият играч на Локомотив Мездра бе изваден от титулярния състав на тима и от групата на "червените" за срещата с руския тим.

Мигел бил определен като предател от ръководството на клуба и вече се търсило начин как той по-бързо да бъде разкаран от ЦСКА.

Втората драма в лагера на "армейците" се разиграла по време на самия мач с Динамо, когато Йордан Тодоров на няколко пъти се вбесил, че Орлин Орлинов играе прекалено индивидуално и не му подава топката. "Данчо Тъча" дори се скарал на Орлинов на полувремето, но това не променило поведението на нападателя на терена и след почивката.

След пъвите десет минути от втората част Тодоров се развикал към резервната скамейка Любослав Пенев да сменя Орлинов и поради това наставникът веднага реагирал с пускането на Спас Делев в игра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bigred81
23.08.2009 18:00

а Дан4о Тодоров първо да се замисли как играе той самия преди да казва кой да бъде заменен. и кога Пенев ще разбере 4е мястото му е на десния бек (а може и на пейката) ,пропилява всяка една възможност за центриране от фланга,само ти4а като муха без глава,ама тва не е лека атлетика бе Дан4о! а Спас Делев...няма място в отбор като ЦСКА,нетрябва да се раз4ита на него 4е ще помогне кой знае колко на отбора във важните ма4ове,и него медийте го направиха звезда както и някои други игра4и.това си е ли4но мое мнение и неискам да обиждам или да се заяждам с някого

martonik
23.08.2009 00:17

Голяма работа -нека си върви !!Преди време подобни номера играеше и Да коща !!
*sick*

footskater_sam
22.08.2009 23:33

Да беше некоя звезда тоя орлинов да се праи на маста ма така не може прав си е трениора напълно подкрепям ръководството на отбора и за 2 решения не ни трябва мишок където циври тайно пред уефа нито пвседо про.

Kalinho
22.08.2009 21:17

кво защитавате нападател който от 20 положения вкарва 2 по зле е и от Йовов *smile* а имате нападатели като Вл. Манчев и Муши който са с класи над него. Ама нали чичовото е глупав и се скара с Муши и за тва пуска тоя ялов та ялов нападател

barcelonaVT
22.08.2009 19:10

за Мигел ако тва е истина знам че ще загубим добър играч но аз лично не искам да иамме играч който не иска да играй за нас като толкова иска нека си върви ЦСКА ще го бъде и без него

Heksi
22.08.2009 17:45

Поредните измишльотини подхвърбени от журналистическите устенца абе вие не разбрахте ли че това което правите е ГЛУПАВО какво се месите в работата на клуба или по точно на старши треньора та нали за това е там да определя групата и стартовия състав заедно със смените пък тоя си има и причина да извади Мигел от групата като е в слаба форма и не се представя добре няма да играе айде малко оставете ЦСКА да си почине от скандали и глупостии престанете да подхвърляте разни си недоказани простотии Оценка -10 за статията *evil*

MeToDueB
22.08.2009 16:40

Мигел може да изпуска много, но е грамотен тактически, знае къде да стои .. умее да играе и на ръба на засадата и аз си мисля, че ако го загубим ще е голяма грешка на ЦСКА. Може и да пропуска, но и вкарва нали ?

Kalinho
22.08.2009 16:29

че от Руи нищо не става е ясно даже и на малките деца. Аз още като взеха Орлинов много се учудих, помня го още от Литекс има качества ама е много гаден характер не подава, сърдисе постоянно само се кара със съотборниците и никога няма да стане голям играч *wink*

XyqT
22.08.2009 16:24

Нищо няма да изгубят, ако Мигел напусне.Левскар съм, но следя мачовете на ЦСКА.Според мен той не е за там.Не го харесвам като нападател, твърде много пропуски прави, също така и играта му не е много на ниво.По-добре да се махне от отбора и да се разчита на някой юноша, отколкото на него.
Това е моето мнение по въпроса.

JEP
22.08.2009 15:48

Това за Мигито, ако е верно, ще почерпя. *smile* Нема по голям некъдърник от тая балерина.

torres_228
22.08.2009 15:24

Последното незнам дали е вярно ,обаче първото не е нищо ново. Парите винаги са били проблем в ЦСКА и винаги е имало недоволни играчи там. Данчо наистина се ядоса ,когато Орлинов играеше индивидуално ,но чак пък да е викнал на Любо да го смени... Твърде "жълтичко" стана, не мислите ли ?!

Kur3aLefski
22.08.2009 15:22

Ако така е направил Руи мигел то правилно да го гонат но за йордан нз дали е вярно обаче тоя орлинов едвам ходе6е