Дерменджиев: Няма да бягаме от стила си срещу Арсенал

20:08
Дерменджиев: Няма да бягаме от стила си срещу Арсенал

" Лудогорец няма да избяга от своя стил, но футболистите ще бъдат по-предпазливи в сравнение с първия мач", заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев на пресконференция преди двубоя с Арсенал в София.

 

Дерменджиев подчерта, че първият мач (6:0) е анализиран многократно и той и екипът му са изкарали достатъчно позитиви от този двубой.

 

" Лудогорец има много добри футболисти. Срещу Арсенал изиграхме добър мач, но инкасирахме много голове, а това се дължи както на класата на Арсенал, така и на наши грешки. Ние се учим от всеки мач. На Арсенал им предстои и друг важен двубой за първенството (лондонско дерби с Тотнъм) и мисля че ще има поне 3-4 промени, но класата е изравнена и няма да има много голяма разлика. Арсенал е в перфектна форма, дори мисля, че могат да станат шампиони. Ние ще направим всичко възможно да играем така, че да радваме феновете", каза още Дерменджиев.


Освен трайно контузения Витиня, други проблеми в отбора с травмирани играчи няма.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GaLaxY94
01.11.2016 00:50

Вие пък много знаете да лаете, искам Лудогорец да ги треснат утре на Арсенал и тогава да ви видя Ахналите физономии... аман от комплексари.. Като,че ли някой друг отбор от България е Направил нещо повече в ЕВРОПА за Последните 30години.. Уж демокрация демокрация и само затъваме, а вие тъпчите единствения отбор който се опитва да играе в ЕВРОПА!

dexter
01.11.2016 13:54

Младежо, последните 30 години ЦСКА има полуфинал в КНК, Левски и ЦСКА имат 1/4 в ШЛ, Левски има 1/4 в УЕФА и участие в групите на ШЛ, не те знам на колко си и какъв си, ама недей говори наизуст да се излагаш тука пред чужденците *lol**lol*

IvailoGeorgiev
01.11.2016 09:34

Е чакай малко. Само защото сме българи трябва да кажем, че да се надиграваш с Арсенал е разумна идея ли ? Никой не твърди, че няма да подкрепя Лудогорец... В тази ситуация играеш толкова, колкото ти позволи съперника, защото не си на неговата класа, а ако се оголим както първия мач ще бъде мазало.

bacardy_breezer
31.10.2016 20:51

Дерменджиев е като кон с капаци... Да си добър мениджър значи да избираш тактиката според противника... Да, играха атакуващо на Емирейтс и не изневериха на стила си и какъв беше резултата ? 6 парчета, а можеше и да са повече. Не е едно и също да играеш с Нефтохимик и Арсенал, колкото и да му се иска на Георги няма как да се надиграва с отбор от ранга на Арсенал. Ако отново излезе със същата тактика, ще се орезилят пак.

1_9_1_4De_na_Ce
01.11.2016 15:02

Брат, можеше, трябваше, щеше, ако е велика дума, самият резултат говори сам по себе си достатъчно, не били топ отбор.. да, бе, да!!

sundza
01.11.2016 11:18

Съгласен съм - във всеки мач трябва да се избира тактика според съперника. "Играем си нашта игра" върви, ама в първенството, щото няма кой да ти опонира на тази игра. Но когато излезеш срещу по-класен отбор си длъжен да се съобразяваш с него. В противен случай видяхме какво следва. И айде стига сте прилагали националната гордост където ви падне - хубаво е да имаш самочувствие, но няма нищо лошо да си реален и умерен, когато виждаш кой стои пред теб. Дори и с тези промени класите съвсем не са изравнени, както му се иска на Дерменджиев. Но той отново предпочете преди мача да "стреля на посоки" пък каквото стане. Пожелавам на Лудогорец да изиграят така мача, че след него техния треньор да не изглежда така,както след предния.

putopalo
01.11.2016 00:46

Какво предлагаш?Да наложи зверско катеначо?Арсенал не са,и никога не са били топ отбор.Винаги почват добре шампионата и евротурнирите и след това...знаем какво става.Както каза калиньо,ако бяха вкарали някое от положенията си първото полувреме мача щеше да е друг.

Kalinho
01.11.2016 00:04

ако трябва да сме честни мача на Лудогорец с Арсенал можеше и по друг начин да се развие ако бяха вкарали първото полувреме.

IvailoGeorgiev
31.10.2016 20:17

Предполагам тогава, че и резултатът няма да избяга.