Грозни сцени в Испания! Фенове на Алавес дразнят Роналдо с... (видео)

13:05
Грозни сцени в Испания! Фенове на Алавес дразнят Роналдо с... (видео)

Кристиано Роналдо сложи край на головата суша с хеттрик при убедителната победа на Реал Мадрид срещу Депортиво Алавес миналия уикенд, но за сметка на това някои фенове на противниковия отбор го изненадаха неприятно.

 

Трите попадения на португалеца за успеха с 4:1 на своя тим дойдоха в повече на привържениците на синьо-белите, които го заляха с неприлични жестове. Някои от тях дори му показаха най-интимните си части.

 

Ръководителите на Алавес обаче не останаха равнодушни след грозните изцепки на своите запалянковци и увериха, че ще накажат провинилите се.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GaLaxY94
01.11.2016 00:57

То Роналдо е велик не защото е прост и неразумен като Тези от публиката, но те не могат да го осъзнаят, ДА направиха два добри мача срещу барса(победа) и атлетико(равен) и това им беше.. и сега си мислят,всеки ден е великден....

Trap_Lord
31.10.2016 21:04

Гледайте какво нещо е живота. Сега Роналдо най-вероятно ще се прибере в мултимилионното си имение, ще изшмърка една линия първокачествена перуанска кока от гъза на някоя елитна манекенка, докато други две му сипят и му донесат чаша старо отлежало уиски, и ще избърше сълзите си с пачки от по сто евро.

А смелият и велик герой-ексхибиционист Хорхе, ще се прибере доволен в 30кв. си апартамент, в който живее заедно с дебелогъзата си жена Аблеха, която е емигрирала от Албания, и трите си деца. Но Хорхе ще си легне доволен, че утре пак трябва да ходи на работа. На строежа, където е част от строителната бригада на Йонут, румънски емигрант от ромски произход. *cigarette**cigarette*

mitko1010
31.10.2016 22:50

Уникален коментар, сложи точка по възможно най- добрия начин. *cool*

Kalinho
31.10.2016 18:41

поне за мен зализания си остава най - противния футболист. Може да е един от най - добрите играчи в света но в същото време е и боклук и провокатор и е нормално да има и такова отношение спрямо него.

sdw
31.10.2016 16:35

Ама кво се чудите, испанското простолюдие е толкова просто, колкото и нечистоплътно.

MaLkO_LuD94
31.10.2016 16:54

Това го има навсякъде не само в Испания *thumb_up* Толкова често се случва някой да си покаже г*за че вече го приемам за нещо нормално *erm*

Man7united
31.10.2016 15:29

Това е като да дойде Бил Гейтс да ти каже какво е постигнал и ти да си изкараш пениса насреща и да си мислиш, че си готин. За пореден път се убеждавам, че някои хора взимат футбола твърде несериозно и имат психични отклонения. Тия фенове трябва доживот да им забранят да излизат от тях.