Самп подпечата уволнението на Франк де Бур (видео)

23:57
Самп подпечата уволнението на Франк де Бур (видео)

Отборът на Интер понесе нов тежък удар, след като се издъни и срещу Сампдория

 

Нерадзурите загубиха с 0:1 на "Луиджи Ферарис" и така вече треньорът Франк де Бур може да се чувства уволнен от поста си. Раздялата на холандския спец с гранда от Милано най-вероятно ще бъде обявена още в началото на идната седмица.

 

Иначе победата на моряците донесе Фабио Куалярела, който се разписа в 43-ата минута.

 

Със спечелената победа тази вечер  Сампдория настигна Интер, като двата тима имат по 14 точки, заемайки съответно 11-а и 12-а позиции.

 


Fabio Quagliarella Goal HD - Sampdoria 1-0... by Video-Sport

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
31.10.2016 20:48

До коментар [@comment 1934119] от [@user MaLkO_LuD94]:

И ти си прав до някъде, макар че аз лично предпочитам сайтове като този, в който липсват 30% от новините отколкото сайтове като Спортал в който всичките са там, но трябва да ги търсиш като игла в купа с игли насред 2 пъти повече статии относно кой с кого спал, коя ще се съблече ако даден футболист вкара гол и подобни... Лошото тука е, че явно даже не си четат коментарите под новините, защото грешката още си стои.

Pechenqgata
31.10.2016 10:59

Отбора затъва все повече и повече, който и да дойде след него сезона вече е почти провален...

Bitten
31.10.2016 01:45

Интересно човек като кликне на името на Фабио Куалярела и го праща в страницата на торино.... Айде сега да решите дали ще си оправите библиотеката или няма да давате линкове въобще, щото това си е направо за смях. 'Сериозна Спортна Медия' дами и господа 'журналисти'. Или в свободното си време пишете за Спортала статии за плеймейтки ?