Преди Берое – Монтана

12:38
Преди Берое – Монтана

Берое приема на Монтана утре, 28-и октомври, в двубой от XII кръг на Първа професионална лига. Началният час на срещата е 20:00 часа, която ще бъде ръководена от Никола Попов.

 

Двубоят за Берое със сигурност пропускат контузените Давид Манга и Емил Гъргоров. Всички останали играчи са на линия за срещата. През седмицата Ферарио Спасов бе назначен за старши треньор на Берое и утре ще дебютира начело на тима.

 

В изминалия XI кръг Берое загуби от Левски в София с 2:0, а Монтана загуби домакинството си  срещу ЦСКА-София също с 2:0. Монтана се намира на последно място в класирането с актив от 5 т., а Берое заема 8 позиция с 13 т.

 

Главен арбитър на срещата е Никола Попов от София, който ще бъде асистиран от Веселин Мишев от София и Георги Тодоров, също от столицата, а допълнителни рефери в близост до двете футболни врати са Волен Чинков и Неделчо Гаджалов. Димитър Стоилов от Кюстендил е четвърти съдия, Николай Лилов от София е делегат на БФС, а оценка на съдийството ще постави Йордан Сталев от Пловдив.

 

До този момент двата тима са се изправяли в 14 мача помежду си. Берое е спечелил 5 от тях, равенствата са 4, а Монтана също са с 5 победи. Отбелязаните голове са 17-15 в полза на Берое. В Стара Загора двата тима имат 7 двубоя, в които домакините са спечелили 3 срещи, гостите 1, а равенствата също са 3. За последно Берое“и „Монтана“ играха един срещу друг в XXVIII кръг от миналия шампионат. Зелените спечелиха гостуването с 3:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари