Трансферен часовник (22 август)

16:43
Трансферен часовник (22 август)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.


►16:49 часа: Централният защитник на Мидълзбро Дейвид Уитър може да се присъедини към отбор от Висшата лига на Англия.


►16:22 часа: Играчът на Манчестър Сити Келвин Етуху премина в състава на Кардиф с договор под наем.


►15:59 часа: Мароканският нападател на Бордо Маруан Чамак обяви, че не възнамерява да напуска френската Лига 1 през този сезон.


►15:37 часа: Ръководството на Евертън клекна пред защитника Джолиън Лескът и склони да го продаде на Манчестър Сити, твърди пресата на Острова.


►14:49 часа: Капитанът на Челси Джон Тери е дал нареждане на своя агент да започне преговорите за нов договор с ръководството на "сините".


►14:27 часа: Полузащитникът на Интер Патрик Виейра отхвърли възможността да се завърне в бившия си клуб Арсенал.


►14:05 часа: Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че се оглежда за дефанзивен полузащитник, който да закупи преди затварянето на пазара.


►13:45 часа: Локомотив Мездра се подсили с още едно попълнение, след като вчера от треньорския щаб на мездренчани картотекираха бившия халф на Локомотив Пловдив Анатоли Тодоров.


►13:11 часа:
Барселона е на път да привлече Йонас Гутиерес от Нюкасъл, съобщава "Ел Мундо Депортиво".


►12:53 часа: Дейвид Уитър заяви, че е напълно лоялен към Мидълзбро и няма да напуска в посока клуб от Висшата лига.


12:31 часа: От Портсмут ще се опитат да вземат нападателя на Уотфорд Томи Смит, пише "Дейли Мейл".


12:18 часа: Астън Вила е предложил 8 милиона паунда за левия бек на Блекбърн Стивън Уорнък, твърди "Дейли Мирър"


12:06 часа: Болтън ще отпави официална оферта за халфа на Бетис Ахил Емана, съобщава "Таймс".


11:42 часа: Манчестър Сити все пак ще отправи една последна оферта за Лескът на стойност 21 милиона паунда, пише британският "Дейли Експрес".


11:27 часа: Арсен Венгер разкри, че все още е възможно до края на август да привлече халфа Патрик Виейра.


11:14 часа: Новото попълнение на Евертън Евер Банега получи работна виза за територията на Англия и вече може да бъде картотекиран.


10:56 часа: Наставникът на Челси карло Анчелоти заяви, че няма никакво намерение да се разделя с украйнския нападател Андрий Шевченко.


10:29 часа: Ръководството на Ливърпул обяви официално трансфера на гръцкия защитник Сотириос Киргиакос в сайта на клуба.


10:17 часа: Президентът на Лацио определи слуховете за трансфер на защитника Де Силвестри във Фиорентина, като "пълни глупости".


9:59 часа: Френският ПСЖ може да привлече нападателя на Валенсия Мигел Анхел Ангуло.

9:22 часа: Мениджърът на лондонския Арсенал Арсен Венгер доста изненадващо заяви, че има вероятност да си тръгне от "артилеристите", ако се стигне до трансфер на Фабрегас в Барселона.


8:54 часа: Доста изненадващ обрат настъпи в преговорите между Реал Мадрид и Интер за холандския плеймейкър Уесли Снайдер като транфер по всяка вероятност няма да има.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация