Реал Мадрид гази със 7:1 като гост на Леонеса (видео)

00:18
Реал Мадрид гази със 7:1 като гост на Леонеса (видео)

Реал Мадрид разгроми Културал Леонеса със 7:1 като гост в първи 1/16-финален мач от турнира за Купата на Краля.


Дъждът от голове заваля още в шестата минута, когато Цуйверлоон порази собствената си врата и по този начин аванс даде аванс на белия балет.


В 32-та минута Марко Асенсио удвои преднината на гостите.


Още в първите секунди на второто полувреме Алваро Мората направи резултата класически. Седем минути по-късно Асенсио реализира второто си попадение в срещата. В 55-та минута Мората заби пети гол във вратата на Леонеса.


Начо бе точен в 68-та минута, а шест минути преди края Беня реализира почетно попадение. Крайният резултат бе оформен от Диаз във втората минута от даденото от съдията продължение на редовното време.


Реваншът е след седмица на "Бернабеу".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danialves2
27.10.2016 19:50

Феноменален гол на Начо. Нямаше как да не усмихна на подобно изпълнение.

Mesut213
27.10.2016 15:02

Няма никакъв смисъл от 2 мача в тази фаза на турнира... Да го направят като в Германия, отборът от по-долна дивизия да е домакин и директни елиминации.
Фамозен гол на Начо.

Reyes_de_Europa
27.10.2016 18:42

То щото в Германия отборът от по-долна дивизия винаги домакинства затова снощи Борусия Дортмунд беше домакин на Унион Берлин ! Иначе за тая фаза може да се играе в един мач, но от следващата формулата с два мача е по-удачна за да има интересен и равностоен финал, иначе рискуваме да стане като в Англия и финали от рода на Арсенал - Астон Вила или Арсенал - Хъл Сити и до Европа да се промъкне слабак за сметка примерно на Билбао или Валенсия.