Раздават пари в Левски и след загубата

09:07
Раздават пари в Левски и след загубата
В Левски може и да падат, но вземат пари. След поражението с 1:2 срещу Дебрецен футболистите получиха солидни премии и по една заплата. Те прибраха трудовите си възнаграждения за месец юли, а така също и премиите за спечелването на суперкупата и отстраняването на Баку от III кръг на Шампионската лига.

"Сините" биха на финала за суперкупата Литекс с 1:0 и гол на Седрик Бардон, а елиминираха азербайджанците след 0:0 и 2:0 в София и си осигуриха участие поне в групите на Лига Европа.
"Общата сума от двата мача не беше малка. Повече от добра е за българските стандарти",  уточни изпълнителният директор Константин Баждеков. Според финансиста в Левски чакат да вземат още по две премии. Те са за победите в първите два кръга на "А" група. Шампионите удариха Ботев Пловдив с 5:0 на "Герена" и биха с 2:0 Миньор в Перник.

"И тези пари ще бъдат изплатени съвсем скоро. Сега предстои пътуване на отбора до Унгария и след това ще се издължим на играчите", увери Константин Баждеков.

Ако влязат в групите на Шампионската лига, титулярите в Левски ще заработят минимум 60 000 евро. Това е премията, която бе обещана от Тодор Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

boro68
22.08.2009 21:21

Какви са тия заглавия,бе?Аз си помислих,че са им платили премии за загубата.Това са неизплатени премии за мачове, които момчетата са спечелили и са си заработени пари.А и е нормално да им се плати-нали отстраняването на Баку ни отвори пътя към Евротурнирите. *thumb_up* *thumb_up*

DrunkMaster
22.08.2009 18:50

СИНИ ШАМПИОНИ!!! Ей свинио варви да ядеш лайна в кочината бе самолецки ли си вартолецки ли си не те знам.Гледай реванша с динамо москва (ако изобщо някоя телевизия ви го излъчи *joking* ), че европейски мач ша гледате чак когато ша играете с нас или литекс

krisoBG
22.08.2009 14:24

Samoletski педераст грозен зарибен , земи излез малко от вас и тогава говори капут смешен свински . Или като седиш цял ден на компа чети малко в нета и научи защо не може да играят сега .. да ти обясня на кратко : не може един отбор да играе в рамките на 3 дена 2 мача . Отложеният мач на Левски в този кръг е срещу Литекс . Тоест не може да е в събота мача , защото Литекс играха в четвъртък в Европа , не може и да е в неделя , защото Левски във вторник играят реванша срещу Дебрецен . Който има възможност нека подкрепи Левски и в Унгария . Хем ще има време да се разгледа Будапеща , хем и мача ще се гледа на живо.. Левски до гроб !

lucky_79
22.08.2009 12:38

Samoletski първо се запознай с правилата и после коментирай *joking*

Samoletski
22.08.2009 10:51

А някой знаели, защо лефски не играят тази събота и неделя, май защото тези застаряващи играчи и пияници, не могат да изиграят 2 мача за една седмица. Така не става, при положение, че има и отбори, на които им се събират по 10 мача на месец, а и в А група има 30 кръга, а не 38 както в повечето първенства.

Samoletski
22.08.2009 10:49

Рабех:"И да паднем и да бием, пак ще се напием."