10 \"акули\" стигнаха до точка в Стара Загора

08:58
10 \"акули\" стигнаха до точка в Стара Загора
Отборът на Черноморец Бургас направи 1:1 като гост на Берое, въпреки че игра повече от час с човек по-малко в първата среща от програмата на 3-ия кръг на "А" група.

Черноморец остана с десет човека в 26-та минута, когато капитанът Траян Дяков получи директен червен картон, след като фаулира откъсващия се сам срещу Борел Георги Андонов. Берое поведе с 1:0 в 36-та минута, когато Искрен Писаров засече центриране отляво и с хубаво воле прати топката в горния десен ъгъл на стража на "акулите".

Когато всички на стадиона вече очакваха втората домакинска победа на своите любимци, Черноморец успя да изравни. Мартин Тошев изведе хубаво Костадин Дяков отдясно на вратата на Пейков в 81-та минута и той прати технично топката в мрежата на старозагорци за крайното 1:1.

Черноморец вече има актив от седем точки и повежда временно в "А" група, докато Берое е на шестата позиция с четири точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kristqn
02.11.2009 22:57

нее нали бях там тос картон нетрябваше да го дава ама имаше една ситуация трябваше да има деректен чевен картон ама го сажели (ристосков *thumb_down* *sick* )

Kumanov
22.08.2009 09:48

Червеният картон си беше абсолютна измислица на Ристосков, дори картона трябваше да жълт на обратната страна заради нарушение е атака и симулация след това *sick*