ЦСКА изхвърли Борис Галчев окончателно

10:12
ЦСКА изхвърли Борис Галчев окончателно

Капитанът на ЦСКА Борис Галчев май няма да облече повече червената фланелка. Халфът, който бе изваден от отбора по нареждане лично на Гриша Ганчев, отново се е държал демонстративно и в деня преди вечното дерби с „Левски". След като е разбрал, че пак няма да е сред титулярите, миналия петък е пропуснал тренировката на тима.

 

Галчев бе наказан от Ганчев, след като даде интервю, в което посъветва чужденците да се влагат повече на терена.

 

Роденият в Разлог 33-годишен полузащитник бе в основата на спечелването на купата на България миналия сезон, когато ЦСКА бе изхвърлен във „В" група.

 

Билетите за гостуването на „Монтана" на стадиона в Ловеч са на цена 5 лв. Двубоят от XI кръг на Първа лига е от 20 ч в неделя. Пропуските ще се продават в деня на мача, като касите ще отворят в 14 ч. ЦСКА ще бъде с нов вратар за предстоящия мач. Мястото на Георги Китанов се очаква да заеме Александър Конов. 23-годишният страж до момента пазеше за дублиращия отбор, но сега ще бъде титуляр. Причината е разтеже-ние, което Китанов получил сещу „Левски".

 

„Монтана" организира екскурзия за своите фенове, които да подкрепят отбора в Ловеч. Три автобуса ще потеглят от стадион „Огоста" в 16 ч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ordinary
21.10.2016 11:20

Oчакваше се цесекарите един по един да бъдат изгонени от Литекс-София.

night_wolf1984
21.10.2016 20:12

прав си...очевадно е като хендикапа на Арсенал срещу Лудогорец *smile*