Вийя в Тотнъм - Бербо в Юнайтед

11:41
Вийя в Тотнъм - Бербо в Юнайтед
Суперзвездата на Валенсия Давид Вийя е на път да счупи рекорда за най-скъп трансфер в Английската Висша лига. Голмайсторът на Евро 2008 е желан от тима на Димитър Бербатов Тотнъм Хотспърс, като според вестник "Сън" от "шпорите" са готови да се разделят с 32 милиона паунда за да притежават испанеца.

Президентът на лондонския тим Даниел Леви, заяви че ако Вийя премине в Тотнъм, то българският му колега в атаката Димитър Бербатов ще бъде продаден на Манчестър Юнайтед.
 
"На Давид му допада играта на Тотнъм под ръководството на Рамос. Ако "шпорите" направят оферта, тя ще бъде сериозно разгледана от Валенсия", заяви агентът на Вийя.

26-годишният нападател на Испания е сред най-резултатните голмайстори в Европа за последните няколко години. Според испанските медии обаче сериозен интерес към футболиста има и от страна на Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bgarsenal
06.08.2008 11:14

Аз съм склонен да мисля, че Бербатов не само няма да отиде в Манчестър, ами и вТотнъм няма да играе или ще търка пейката

iksvel
05.08.2008 12:00

И в Челси няма бъдеще, ще бъде безсмислен трансфер номер 1214214 на Абрамович ако премине там!
А колкото до Бербатов, него от години го гласят за Манчестър, ама накрая ще си остане в Тотъм!

sindioo
05.08.2008 11:49

Аз лично не виждам никакъв смисъл Давид Виля да ходи в Тотнъм , защото там няма никакво бъдеще, отбора е на приливи и отливи , представя се доста колебливо и няма да успее да създаде подходящи условия за развитието на футболист като Давид Виля. Аз мисля че ще се представи много по добре като играч на Челси !!!